NA KONCU SPRAVA

Na sinovo željo sta se pobotala

M.V.
20. 8. 2016, 19.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pevka in nekdanja mis Hrvaške Anđa Marić je zaključila boleče obdobje v svojem življenju, potem ko se je z nekdanjim možem Primožem Dolničarjem šest let pravdala po sodiščih glede skrbništva za sina Gašperja. Očitno sta nekdanja zakonca le zakopala bojno sekiro.

Instagram
Družinska fotografija, ki jo je Anđa objavila na družbenih omrežjih in po njo zapisala: ”Evo, ne glede na vse bomo večno družina, jbg.”

Mediaspeed
Primož in Anđa sta se ločila leta 2010.

Anđa Marić je tudi za medije nekajkrat iskreno spregovorila o bolečem boju za skrbništvo za sina Gašperja, ki ga je rodila v šestletnem zakonu s slovenskim kuharjem Primožem Dolničarjem. Par se nikakor ni mogel dogovoriti glede tega, kje bo deček živel, in Anđa je nekaj časa še vztrajala pri življenju v Ljubljani, da bi bilo vse skupaj lažje za sina, nato pa se je pred skoraj dvema letoma vrnila v Zagreb, Gašper je šel z njo. Letos februarja ji je sodišče le dodelilo skrbništvo nad 13-letnim sinom, ki je zaradi pravnih bitk svojih staršev izgubil kar nekaj let srečnega otroštva.

Uresničila sta mu željo

Trinajstletni Gašper tako zdaj živi z mamo v Zagrebu, dvakrat na mesec pa obiskuje očeta v Ljubljani. Prvi del letošnjega poletja je najstnik preživel z mamo na Hvaru, nato pa je odšel v Ljubljano k očetu, a še preden se je vrnil v hrvaško prestolnico, je staršem  zaupal svojo veliko željo.

Mediaspeed
Anđa se je šest let borila za skrbništvo nad sinom Gašperjem.

Želel je namreč, da se vsi skupaj dobijo na pijači in preživijo nekaj časa kot družina. »Gašper je želel, da gremo skupaj na pijačo, in to smo tudi naredili. Najbolj pomembno je, da sva ga s tem osrečila. Probleme smo pustili v preteklosti, Primož je dober oče in vesela sem, da mi Gašper, ko se vrne s počitnic z njim, pove, da se je imel lepo,« je hrvaškim medijem priznala Anđa.