Johnny Depp- foto 3
Amber je obtožil, da ga je varala s Thorntonom.

Novi dokazi ločitvene sage Amber in Johnnyja kažejo na to, da morda zvezdnik v tej zgodbi le ni tako nedolžen, kot so ga skušali prikazati njegovi odvetniki.

Njegova (še vedno) žena je namreč na obravnavo prinesla fotografije, ki dokazujejo Deppovo nasilno obnašanje.

Igralec si je namreč v enem od prepirov, v katerem je bil pod vplivom alkohola, odrezal konico prsta in ga nato potopil v barvo ter na ogledalo napisal strašljivo sporočilo, v katerem je Amber obtožil, da ga je varala z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom.

Slednji razmerje s 30-letno Amber ostro zanika in Johnnyja označuje za paranoičnega.

Johnny Depp- foto 2
Grozljiva fotografija igralčevega prsta, katerega del si je odrezal v enem od prepirov.

Bo finančna poravnava ustavila pranje umazanega perila?

Tudi ostali dokazi kažejo na nasilno obnašanje zvezdnika, ki se je očitno povsem izgubil zaradi zasvojenosti z alkoholom in drogami.

Petnajstmesečni zakon naj bi bil tako očitno res vse prej kot srečen, Amber pa naj bi imela vse razloge, da zvezdnika obtožuje psihičnega in fizičnega nasilja.

Strokovnjaki sklepajo, da bo ob novih dokazih kmalu prišlo do finančne poravnave, ki naj bi zvezdniku zagotovila, da v javnost ne bo prišlo še več umazanih podrobnosti.

Med dokazi je bil tudi videoposnetek, v katerem Depp napada Amber v kuhinji. Vanjo je vrgel steklenico vina in poln kozarec, a ker ni vedel, da ga snema, naj posnetka ne bi uporabili kot dokazno gradivo v primeru.