NOVA PODOBA

Kaj se je zgodilo z Ivono?

M.V.
8. 8. 2016, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Se še spomnite tekmovalke pretekle sezone Bara Ivone Pavlović, ki je po koncu snemanja oddaje nedvomno dobro izkoristila prepoznavnost? Temnolaska si je v zadnjem letu privoščila kar nekaj popravkov in le stežka smo jo prepoznali.

Facebook
Skoraj nerazpoznavna Ivona pred dnevi v Makarski.

Ivona je na zadnjih fotografijah videti povsem drugače, kot smo je bili vajeni.

Ivona Pavlović je ena tistih tekmovalk resničnostnih šovov, ki je spretno izkoristila prepoznavnost in vzpostavila kar nekaj kontaktov v svetu zabave ne le pri nas, ampak tudi v Srbiji. Spoprijateljila se je s srbsko starleto Sorajo, s katero je nedavno dopustovala v Makarski, a ko je objavila fotografije, na kateri pozira s srbsko estradnico, je skoraj nismo prepoznali.

facebook
Ne le njeno telo, tudi njen obraz je spremenjen.

Čeprav Ivona nikoli ni skrivala, da je privrženka lepotnih posegov in si je po Baru povečala prsi ter se trenutno pripravlja na operacijo, v kateri ji bodo v zadnjico namestili vsadke, so nas spremembe šokirale, predvsem na njenem obrazu.

facebook
Je Ljubljančanka pod vplivom srbske starlete Soraje, ki je znana po tem, da je redna gostja lepotnih kirurgov?

Videti je starejša 

Ivona nedavno o svojem videzu:« Za lepotne operacije se odločam, če mi kaj na sebi ni všeč. In jaz sem trmast človek, zato ko si kaj vbijem v glavo, to moram dobiti.«

Ne le da ima očitno povečane ustnice, sumljive so nam tudi njene ličnice in brez zadržkov lahko rečemo, da je komaj dobro leto po koncu snemanja šova Ljubljančanka videti precej starejša, kot je v resnici. Enaindvajsetletnica je zelo očitno vzornico našla v Soraji, ki jo je kontaktirala po Baru in ji zaupala, da je njena oboževalka ter da želi, da skupaj delata v Beogradu. Obe dekleti sta trenutno samski, čeprav so Ivono povezovali z nogometašem Andražem Šporarjem, ki je romanco takoj zanikal, Soraja pa je trdila, da je osvojila srce nogometnega zvezdnika Neymarja.