Ponosni očka

Samuel pripravlja sobo za svojo novo sostanovalko

Nejc Simšič
6. 8. 2016, 13.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik Samuel Lucas ni le uspešen glasbenik, temveč tudi ponosen očka. Večkrat ga srečamo v družbi njegovih dveh hčera, za kateri pravi, da bi naredil vse na tem svetu. Mlajšo bo celo vzel za sostanovalko v svojem ljubljanskem stanovanju ...

avi
Samuel ni le skrben očka, temveč tudi ljubitelj otroškega občinstva, zelo rad namreč nastopa za najmlajše, čemur bomo priča na Čarobnem dnevu z Lidlom konec avgusta.

Da je priljubljeni glasbenik Samuel Lucas tisti pravi »kul« očka, vedo vsi njegovi bližnji, ki pravijo, da je zelo navezan na svoji hčeri. Starejša Dajana je pridna študentka fakultete za vede o zdravju, hkrati pa je še zagreta odbojkašica kluba Luka Koper.

Samuel navdušenja, da se mlajša hčerka seli k njemu, ne skriva, zato v veselem pričakovanju že pripravlja sobo za svojo novo sostanovalko.

Med poletjem Dajana igra tudi odbojko na mivki, v tej panogi sta s soigralko osvojili drugo mesto na državnem prvenstvu. Mlajša Ariana je po duši glasbenica. Poleg svojega glasu pa je lepotica odkrila še en talent – smisel za dizajn. Želja po ustvarjanju na tem področju jo bo pripeljala v Ljubljano, kjer ji je v času študija streho nad glavo ponudil kar očka. Samuel navdušenja ne skriva, v veselem pričakovanju že pripravlja sobo za svojo novo sostanovalko.

Maša Kores
Samuel Lucas

Odličen glasbenik pa ni le skrben očka, temveč tudi ljubitelj otroškega občinstva, zelo rad namreč nastopa za najmlajše. In ni skrivnost, da ravno v teh dneh skupaj z glasbenima kolegoma, Omarjem Naberjem in Nušo Derendo, pripravlja pesmico za Zdravka Lidla, s katero bodo v Arboretumu Volčji Potok razveseljevali razigrano občinstvo Čarobnega dne z Lidlom.