ZDRAV DEČEK

‘Ana kuha’ rodila sina

mv
27. 7. 2016, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kuharica Ana Žontar Kristanc, ki je zaslovela s svojo oddajo Ana kuha, je rodila drugega sina, katerega ime je še skrivnost. Srečno novico je kar sama delila na svojem facebooku.

facebook
Ana je presrečna, da se je vse dobro končalo.

Ana je bila med drugo nosečnostjo pogosto v skrbeh za svojega dojenčka, saj ni rasel, kot bi moral. A njene skrbi in skrbi zdravnikov so bile očitno odveč, saj je Ana rodila zdravega dečka, novico pa ponosno delila na svojem facebooku. »Končno sem ga spoznala. Hvala, ker ste držali pesti zame,« je zapisala ob fotografiji ročice drugorojenca. Rodila je v kranjski porodnišnici, zaradi ugotovljenega diabetesa pa se je med nosečnostjo spopadala s kar nekaj težavami.

facebook
Prva fotografija novorojenčka, ki je na svet prijokal v kranjski porodnišnici.

Težave zaradi dabetesa

»Prejšnje mesece so me vsi obremenjevali s tem, da otroček ne bo prevelik in pretežak, zdaj pa je premajhen in prelahek?! V 30. tednu nosečnosti sem imela pregled razvoja rasti v ambulanti. Pretok in posteljica sta odlično prekrvavljena – v glavnem vse super. Je torej možno, da sem za zastoj kriva jaz? Sem zaradi diete premalo jedla? Sem mogoče preveč ležala na desnem boku in je bil zato pretok slabši? Kakorkoli, zdaj smo že tako daleč, da dvomim, da bo bistveno zrasel,« je nedavno v skrbeh javno zapisala. Zaradi diabetesa je morala namreč biti na dieti, ki je vplivala na razvoj otroka, a se je na srečo vse dobro končalo. Kuharica ima z možem že sina Timona, ki je zdaj dobil še bratca.