Obžalovanje

Princ Harry po smrti Diane končno priznal

R.T.
25. 7. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Harry je bil star 12 let, ko je v nesreči v Parizu umrla njegova mama princesa Diana.

Instagram
Harry z Diano.

Princ Harry (31) je na humanitarni prireditvi Heads Together, ki je namenjena zbiranju sredstev in ozaveščanju o duševnih motnjah (kot je depresija), odprl srce.  Harry, ki je bil star 12 let, ko je v nesreči v Parizu umrla njegova mama princesa Diana, poznana tudi kot kraljica ljudskih src.

Zdaj je v pogovoru z nogometno legendo Rio Ferdinandom, ki je lani zaradi raka dojk izgubil ženo, s katero imata tri otroke, priznal, kaj obžaluje po mamini smrti. Ferdinandu je priznal, da obžaluje, da 28 let ni nikoli govoril o mamini smrti. Da je vse to zaprl vase. Ferdinand ga je namreč vprašal, kako naj ravna s svojimi tremi otroki, ki so izgubili mamo.

Profimedia
Princ Harry

Harry je na dobrodelnem dogodku še dejal, da depresija in duševne motnje lahko prizadenejo vsakogar ne glede na družbeni status. Poudaril je, da je pomembno, da se o teh temah pogovarjamo. 

"V redu je, če trpimo, vse dokler lahko o tem tudi govorimo. To ni šibkost. Šibkost je, kadar imamo težavo, ampak je ne vidimo in je ne skušamo rešiti," je še dejal princ.