Zabava

Otroški zvezdnik denarja ni zapravil za drogo

mv
22. 7. 2016, 11.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Macaulay Culkin je v devetdesetih letih zaslovel s filmi, kot sta Sam doma in Moja punca, kmalu zatem pa je njegova zvezda začela počasi zahajati in otroški zvezdnik se je znašel na krivi poti, ki jo je zaznamovala predvsem odvisnost od drog.

Macaulay pravi, da ni zapravil na tisoče dolarjev mesečno za droge.

Čeprav je kot otrok zaslužil milijone ameriških dolarjev, se je na neki točki znašel na robu bankrota, poleg tega sta se za njegovo premoženje borila tudi njegova starša, ki sta se vmes ločila. Igralec je dolgo molčal o teh zanj zelo težkih časih, nedavno pa je ameriškim novinarjem le zaupal, da v resnici ni imel takih težav z drogo, kot so poročali mediji.

»Ni bilo treba tako skrbeti za moje dobro. Da, delal sem neumne stvari – toda ne, na mesec nisem zapravil na tisoče dolarjev za drogo. Kar me je takrat zmotilo, je bilo tudi to, da so bili vsi navidezno v skrbeh zame, toda vsem se je šlo le za čim višjo prodajo,« pravi Culkin, ki mu gre zadnja leta veliko bolje. Veliko nastopa s svojo glasbeno zasedbo, konec prejšnjega leta pa je zaključil snemanje komičnega filma Adam Green’s Aladdin.