POROKA NA SKRIVAJ

VIDEO: Pravljična zvezdniška poroka v Benetkah

mv
14. 7. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tenisačica Ana Ivanović in nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger sta par že nekaj let in že nekaj časa se je šepetalo o tem, da naj bi načrtovala poroko. Včeraj pa sta povsem nenapovedano končno dahnila usodni da.

facebook
Par se je odločil, da usodni da dahne v najbolj romantičnem mestu, v Benetkah.

Ana in Bastian o svojem zasebnem življenju nerada govorita z mediji, zato z javnostjo nista delila niti novice, da bosta usodni da dahnila v Benetkah. V najbolj romantičnem mestu sta se poročila v torek in na zabavo povabila kar nekaj znanih obrazov. Za poroko sta menda zapravila okoli milijon evrov in poskrbela za dan, ki ga nikoli ne bosta pozabila. Slavje je potekalo v hotelu s sedmimi zvezdicami Aman Venice.

twitter
Do mestne hiše ju je pripeljala gondola.

Tenisačica in nogometaš sta za slavje zapravila milijon evrov.

Povabljeni le ožji prijatelji in družina

Zaljubljenca sta prišla v Benetke z zasebnim letalom z Majorke, kjer sta uživala v dopustu po evropskem nogometnem prvenstvu. Kot zanimivost naj omenimo, da se je v istem hotelu pred dvema letoma poročil hollywoodski igralec George Clooney s svojo izbranko. Na poroko so bili povabljeni le ožji družinski člani ter nekaj prijateljev, med njimi smučar Felix Neureuther in Bastianov nogometni prijatelj Thomas Müller

Z gondolo do mestne hiše 

Do mestne hiše, kjer sta podpisala listino o sklenitvi zakonske zveze, je Ano in Bastiana pripeljala gondola in tam so ju v svoje objektive ujeli številni fotografi. Srbski mediji poročajo, da je bila priča tenisačice srbska plavalka Miroslava Najdanovski, Bastianu pa je ob strani stal nemški alpski smučar Felix Neureuther. Vsi štirje so se po poročnem obredu odpeljali z vodnim taksijem po beneških kanalih.

Instagram
Na prvi zabavi je svate zabavala hrvaška pevka Nina Badrić.

Nina Badrić o nastopu na njuni poroki:

"Prekrasna poroka. Prvi da se je zaključil. Presrečna sem za mladoporočenca, nevesta pa je neverjetno lepa. Ponosna sem, da sem tukaj."

Lokacija skrivnost do konca

Mladoporočenca sta za svoje goste pripravila dve zabavi; prva je bila v torek, druga, na katero so morali gostje priti v svečanih oblačilih, pa v sredo. Na sredini zabavi je goste med drugimi zabavala hrvaška pevka Nina Badrić. Lokacija poroke je bila do konca skrivnost tudi za svate, saj Ana in Bastian v vabilih na poroko nista razkrila podrobnosti. Svati so 11. julija prileteli na letališče v München, od koder so jih z zasebnim letalom prepeljali na tajno lokacijo.