Noč na Vrhniki

FOTO: Padel je nov rekord!

B.P.
28. 6. 2016, 21.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Da je Noč na Vrhniki že zdavnaj presegla okvire lokalne prireditve, ni treba posebej poudarjati, saj se je več kot desettisočglava množica znova zabavala na Vrhniki.

arhiv organizatorja
Presenečenje večera je bila Petra Kovačević, ki je z Djomlo KS zapela novo pesem Limonada.

Jelena Rozga, hrvaška pevka Bilo je res nepozabno. Ko sem stopila na oder in videla vso to množico, ki je želela dobro glasbo in žur ... To so trenutki, ko je nam, izvajalcem, najlepše biti na odru.

Prva je oder Noči na Vrhniki resneje zatresla Nika Zorjan. Vse tiste, ki jih še ni prepričala mlada Prekmurka, pa je je zanesljivo dvignila na noge Tanja Žagar, ki je s seboj pripeljala Lazara Zumeto.

S Številko 3 se je prava zabava začela in trajala vse do sklepnega dejanja Djomle KS in DJ Dyxa. Vmes sta svoj sloves potrdila legendarni Jasmin Stavros, ki je pripeljal publiko do vrelišča s preigravanjem starih uspešnic, zablestel pa z najnovejšo Kralji zabave, in Jelena Rozga, ki je poskrbela za pravi glasbeni Cunami. Spremljevalka polovice dueta 2Cellos je držala žurerje z rokami v zraku vse od prve do zadnje minute njenega nastopa.

arhiv organizatorja
Nika Zorjan je presenetila z izvedbo Adeline pesmi Hello.

»Grand finale« je tokrat pripadel Djomli KS, ki je bil gost Noči na Vrhniki že lani in je tudi tokrat upravičil sloves neumornega balkanskega žurerja. Poskrbel je tudi za presenečenje večera, saj je s seboj pripeljal še Petro Kovačević in skupaj sta premierno predstavila njuno najnovejšo poletno skladbo Limonada, za katero sta naslednji dan v Ljubljani snemala tudi videospot. Ob polnoči je nebo nad Vrhniko razsvetlil veličasten ognjemet z glasbeno podlago.