NOVA LJUBEZEN

To je novo Ronaldovo dekle

mv
28. 6. 2016, 20.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Cristiano Ronaldo, ki še vedno velja za enega najbolj zaželenih samskih nogometašev na svetu, je menda spet zaljubljen. Tokrat v svetlolaso italijansko lepotico Eliso de Panicis, ki mu je menda povsem zmešala glavo.

instagram
Tako kot Ronaldo tudi ona rada razkazuje svoje telo.

Ronaldovo srce je osvojila 29-letna manekenka Elisa.

Eden najbolj zaželenih nogometnih samcev je očitno zaljubljen. Po dolgoletni zvezi z Irino Shayk in strtem srcu naj bi mu srce ukradla italijanska manekenka Elisa de Panicis. Devetindvajsetletna Italijanka in seksi Portugalec naj bi se spoznala na Ibizi, kjer ju je seznanil skupni prijatelj, in med njima naj bi takoj preskočile iskrice.

Ronaldo je sicer postavno svetlolasko menda opazil že v španskem resničnostnem šovu I'm a Celeb, kjer se je predstavila širši javnosti in pritegnila pozornost s svojo izzivalnostjo.

zimbio
Elisa je pritegnila pozornost nogometnega asa.

Med njima je vzklila ljubezen

Elisa o tem, ali je med njima z Ronaldom vzklila ljubezen:« Le kako ne bi!«

Svetlolasa 29-letnica je bila počaščena, ko je svetovni nogometni as pokazal zanimanje zanjo, in se je z veseljem odzvala njegovemu povabilu na luksuzno jahto na Ibizi, a trenutno se z najdražjim ne vidita ravno pogosto, saj je zaposlen z igranjem na evropskem prvenstvu v nogometu, kjer igra za Portugalsko.

zimbio
Elisa je Ronaldu zmešala glavo.

Ko so jo italijanski mediji vprašali, ali je med njima z Ronaldom vzklila ljubezen, je odgovorila le: »Le kako ne bi!« Nedvomno je parček ustvarjen drug za drugega, saj oba zelo rada na ogled postavljata svoje natrenirano telo, in kot je videti, je po usodni ljubezni z Irino Cristiano le našel žensko, ki je osvojila njegovo srce.