Zabava

Srhljiva smrt igralca Zvezdnih stez

mv
21. 6. 2016, 21.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V čudaški nesreči je v nedeljo umrl komaj 27-letni igralec Anton Yelchin, ki se ga večina spomni po vlogi Pavla Čehova v filmu Zvezdne steze: V temo. Njegova smrt je pretresla njegove igralske kolege, ki ne morejo verjeti, da so izgubili prijatelja, in kot pravijo, izjemen igralski talent.

zimbio
Anton je imel komaj 27 let.

Hollywood spet žaluje, saj je v nedeljo izgubil mladega talentiranega igralca Antona Yelchina, ki je umrl v precej bizarnih okoliščinah. Prijatelji so ga namreč ob enih zjutraj našli pred avtomobilom stisnjenega ob zid njegovega doma. Predvidevajo, da je po tem, ko je parkiral avto na precej strmem dovozu, pozabil zategniti ročno zavoro, kar je bilo na koncu zanj usodno. Ko so ga našli, je bil namreč avto še vedno prižgan in v prostem teku.

zimbio
Spomnimo se ga po vlogi v filmu Zvezdne steze: V temo.

Vest o njegovi nesrečni smrti je pretresla tudi njegove soigralce, ki se 27-letnika ruskih korenin spominjajo po tem, da je bil eden od najbolj perspektivnih mladih igralcev, ki so šele začenjali svoj pohod med zvezdnike. Začel je z vlogami v serijah, kot je Zakon in red, njegova najbolj opazna vloga pa je bila nedvomno vloga Pavla Čehova v filmu Zvezdne steze: V temo, videli smo ga lahko tudi v filmu Terminator: Odrešitev. 

zimbio
Umrl je, ker ga je ob zid hiše stisnil njegov lastni avto.

Ganljivi poklon igralskih prijateljev

zimbio
Za njim žalujejo njegovi številni prijatelji iz sveta filma.

Njegovi igralski prijatelji Anna Kendrick, Olivia Wilde in Chris Evans so se ga vsak na svoj način spomnili in se mu poklonili na twitterju. »To ne more biti res. Anton Yechin je bil tako neverjetno talentiran. Njegova smrt je velika izguba za vse nas,« je zapisala Kendrickova. »Bil je premišljen, prijazen in tako zelo nadarjen. Močno se me je dotaknil in nikoli ne bom pozabila njegovega nasmeha,« se ga je spominjala Olivia.