Zvezde pod klobuki

Uživali so tudi zvezdniški ljubljenčki

B. P.
20. 6. 2016, 21.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Najbolj zaželen piknik Zvezde pod klobuki ni bil pravi raj samo za slovenske estradnike in družine, ampak tudi za njihove ljubljenčke, saj je bilo za vse poskrbljeno na vsakem koraku.

Mare Vavpotič
Urednica revije Zvezde Simona Dakić v družbi lastnice Kaval Groupa Dade Jerovšek, ki je na piknik v svojo restavracijo Evergreen pripeljala tudi svoja dva ljubljenčka.

Piknik Zvezde pod klobuki je idilično okolje igrišča za golf v Smledniku letos spremenil v zelena polja, posuta z zvezdami. Obleke in klobuki v znamenju zvezd, piknik pod obličjem Zvezd in več sto tistih pravih zvezd, ki so prišle uživat in se družit.

Mare Vavpotič
Salome uživa, kadar lahko na dogodek pripelje svojo čivavo, na katero je zelo navezana.

Piknik Zvezde pod klobuki sprejme vse, tako zvezdnike in njihove družine kot njihove hišne ljubljenčke.

Nekateri pa so s seboj pripeljali tudi svoje hišne ljubljenčke, med njimi tudi modna oblikovalka Maja Ferme, zvezdnica Salome in raper Steffanio, saj je bilo za kužke poskrbljeno tudi s strani lastnice Kaval Groupa Dade Jerovšek, ki je tudi sama na zvezdniški piknik prišla s svojima dvema kosmatinčkoma. »Zvezde pod klobuki so vedno veljale za najboljše piknike, kjer so dobrodošle tudi družine zvezdnikov, in ker je dogodek na prostem, je lepo, da lahko s seboj pripeljem svojo čivavo,« je povedala Salome, ki je na letošnjem pikniku Zvezde pod klobuki s psičko praznovala tudi prvi rojstni dan ter tako z udeleženci in ustvarjalci nazdravila na še mnogo uspešnih let in piknikov.

Mare Vavpotič
Raper Steffanio v družinskem portretu s svojo zaročenko in štirinožnim prijateljem.