NI SRAMEŽLJIVA

Nadja pokazala zadnjico

mv
18. 6. 2016, 07.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Srbska pevka Nadja Golubović, ki velja za najljubšo glasbenico nogometašev, saj jim je neskončno predana, je na fantovščini enega od njih razgalila zadnjico. In to tik pred tem, ko je predstavila svojo novo pesem Preokret!

Facebook
Nadja se zaveda, da glas ni njen edini adut.

Nadjo Golubović smo spoznali kot eno od tekmovalk šova Pinkove zvezde, kjer je nase opozorila ne le z glasom, ampak tudi z glasnostjo, ki se ji še danes ni odrekla. S svojo neposrednostjo in direktnostjo je povsem osvojila nogometaše, ki jo že nekaj časa redno najemajo za vsa svoja slavja. Tako je pred dnevi pristala na fantovščini nogometaša Vladimirja Stojkovića, kjer zbranih menda ni osvojila le z glasom, ampak tudi s stasom. Ni skrivnost, da pevka veliko da na lepo oblikovano telo, ki ga je vrsto let vzdrževala s plesom v plesni skupini, danes pa pleše predvsem na odru.

Nadja je na fantovščini nogometaša razgalila zadnjico in navdušila tako z glasom kot s stasom.

Poskrbela za nov poletni hit

Le dan po uspešnem nastopu na fantovščini je postavna Nadja predstavila videospot za svojo novo pesem Preokret, ki ji že napovedujejo, da bo postala prava poletna uspešnica. Poleg tega redno nastopa tudi v Stari pesmi, v kateri moči na odru združuje s svojim glasbenim kolegom Ljubom Perućico.

Facebook
Nadja se zaveda, da glas ni njen edini adut.

Prepevati je začela zaradi Cece

Na prvi avdiciji na Pinkovih zvezdah je Nadja žirantom, med katerimi sedi tudi Svetlana Ražnatović, priznala, da je ravno zaradi Cece začela prepevati, in vsi so se strinjali, da se je odločila prav. Odkar je tekmovala v priljubljenem pevskem šovu, ji namreč ne primanjkuje nastopov, in kot kaže, na srbski glasbeni sceni ne bo muha enodnevnica.