VROČE

Od zvezdnika telenovel do pojočega Jezusa

Alesh Maatko
17. 6. 2016, 21.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kubansko-ameriški pevec in igralec, ki je svojo pot začel v telenovelah, žanje uspeh za uspehom. Na koncertu v Gvatemali je prejel kar dve nagradi, plošči.

Profimedia
Jencarlos Canela je prejel ploščo za najnovejši singel Baby in eno diamantno za skladbo Bajito.

Jencarlosu, ki se zdaj predstavlja samo še s svojim imenom, so obe plošči na odru predali predstavniki založbe Universal. Vidno presenečen in ganjen Jen, kot ga kličejo njegove oboževalke in njegovi bližnji, se je zahvalil tako svojemu očetu, ki je obenem njegov menedžer, kot vsej svoji ostali ekipi, s katero nizajo uspehe.

Profimedia
Jencarlos Canela

TELENOVELA

Po uspešno zaključeni seriji Telenovela, kjer je zaigral ob boku razočarane gospodinje Eve Longoria, je namreč sledil muzikal The Passion, kjer je Jen upodobil Jezusa Kristusa. Biblično zgodbo so pod taktirko Tylerja Perryja uprizorili na povsem nov način, in sicer s priredbami sodobnih hitov, kot sta skladbi Unconditionally Katy Perry in When Love Takes Over Kelly Rowland in Davida Guette. Šlo je za dveurni muzikal, ki so ga v živo uprizorili v New Orleansu na cvetno nedeljo. Ustvarjalci so povedali, da je bil kraj skrbno izbran, saj gre za mesto, ki je večkrat utrpelo udarce narave in ravno zaradi svoje žilavosti sovpada z Jezusovo zgodbo.

ALBUM

Jen sicer v letošnjem letu napoveduje izid novega albuma, tako v angleščini kot v španščini, prejšnji teden pa je izšel tudi remiks njegovega hita Baby, za katerega je pred meseci v Los Angelesu posnel nadvse provokativen videospot.