Zabava

Najlepši med najlepšimi je Tilen Grah

Alesh Maatko
10. 6. 2016, 13.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Dežela pod Alpami ima uradno novega najlepšega Slovenca. Mister Slovenije 2016 je postal 19-letni Tilen Grah s Ptuja. O usodi finalistov sta odločali organizacija Mister Slovenije in strokovna komisija.

Mare Vavpotič
Tilen Grah, Mister Slovenije 2016

Projekt Mister Slovenije je dosegel svoj vrhunec s finalnim izborom, ki se je odvijal v Siti teatru BTC. Glamurozna prireditev, polna adrenalina in emocij, je v dveh urah zadovoljila vse ljubitelje moške lepote, dobre glasbe, vrhunskih plesnih točk in mode. Zvezde večera pa so seveda bili finalisti, ki so se potegovali za prestižni lepotni naziv.

Tilen Grah, mister Slovenije 2016: "Ob prijavi na Mistra Slovenije sem že na začetku ciljal na zmago. Da sem zmagal, je sicer lepo presenečenje, saj je bila po mojem mnenju konkurenca kar močna."

TRIJE NAJLEPŠI

Ptujčan Tilen Grah je dejal, da je po eni strani zmago po tihem pričakoval. Novopečeni mister se je med tekmovanjem navdušil nad delom manekena, ne skriva pa želje, da bi v bližnji prihodnosti delal v šovbiznisu. Poleg zmagovalca sta se veselila še 23-letni Klemen Zabukošek, novi mister Proteini.si 2016, in 19-letni Gregor Potrebuješ, mister Cosmo 2016, sicer pa sta bila poleg njiju med najboljšimi petimi še Vasja Hajduk in Jasmin Ciriković.

VROČE V SPODNJICAH

Prireditev sta vodila Pia Pustovrh in Emi Nikočević, ki sta s komičnimi vložki poskrbela tudi za dobro dozo smeha med publiko. Finalisti so z izvirnimi koreografijami pod taktirko koreografinje Barbee Šuštaršič navdušili v vseh petih izhodih, največ vzdihljajev pa so poželi med zadnjim izhodom, ko so se predstavili v elegantnih oblekah ModArt.

Mare Vavpotič
Najbolj vroče je bilo med izhodom v spodnjem perilu GoUndies, ki ga je vokalno pospremila pevka Kristie Cle.

Mare Vavpotič
Prireditev sta vodila odlična Pia Pustovrh in Emi Nikočević, ki je bil znova brez dlake na jeziku.

Mare Vavpotič
V spremljevalnem programu sta nastopili pevki Anja Baš (nafotografiji) in Christine Zadnikar (spodaj).

Mare Vavpotič
Christine Zadnikar

Mare Vavpotič
Mister Slovenije 2016 Tilen Grah, mister Cosmo 2016 Gregor Potrebuješ in mister Proteini.si 2016 Klemen Zabukošek z zadovoljnima organizatorjema Nino Uršič in Erikom Ferfolja.

Mare Vavpotič
Finalisti v predstavitvenem izhodu Jessy Design, ki ga je popestrila saksofonistka Nina Merkoci.

Mare Vavpotič
Fantje so se predstavili tudi oblačilih modne hiše Ikona.

Mare Vavpotič
Raiven se je predstavila s pesmijo Črno bel, s katero je na Emi osvojila drugo mesto.

Mare Vavpotič
V šov programu je nastopil tudi Nejc Lombardo, ki smo ga lahko občudovali v šovu Znan obraz ima svoj glas.