V NOVEM OBJEMU

Pokojni mož izbral novega fanta

M.V.
10. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pevka Celine Dion, ki je v začetku leta izgubila ljubezen svojega življenja, Reneja Angelila, naj bi bila v razmerju s svojim kitaristom Kevinom Girouardom. Novega fanta naj bi zanjo pred smrtjo izbral kar Rene sam.

Arhiv Svet24
Je pevka res našla novo srečo v objemu precej mlajšega kitarista?

Njuna kemija na odru je več kot očitna!

Rene je poleg vsega ostalega poskrbel tudi za ženino novo ljubezen.

Odnos med Kevinom in Celine je globok in zgrajen okoli ljubezni do glasbe.

Skoraj leto dni pred smrtjo je Rene odpustil dolgoletnega kitarista v skupini svoje žene Celine in ga zamenjal z mladim postavnim Kevinom Girouardom. Očitno je vedel, zakaj, saj sta se 48-letna pevka in precej mlajši glasbenik neverjetno ujela. Na odru si ves čas izmenjujeta poglede in viri blizu Celine trdijo, da pevki zelo prijata njegova mladostna energija in ljubezen do glasbe. »Kevin ne more prenehati gledati Celine in kdo bi mu to zameril. Zadnje tedne kar sije od sreče,« je za ameriške medije povedal neimenovani vir. Girouard se je preselil v Las Vegas, kjer s Celine redno nastopa v priljubljenih kazino šovih. »S Celine sta razvila globok odnos, ki se vrti okoli ljubezni do glasbe,« je dodal vir.

Reneja ne more nihče nadomestiti

Celine je sicer od smrti moža večino časa preživljala na svojem posestvu v Las Vegasu, kjer se je posvečala svojim trem sinovom, petletnima dvojčkoma Nelsonu in Eddyju ter 15-letnemu Reneju mlajšemu, zadnje dni pa vedno več vadi s skupino, saj želi izpiliti nastope. Lansko leto je veliko časa posvetila negi bolnega moža, zdaj želi to nadoknaditi. Vsi se strinjajo, da nihče ne bo mogel nadomestiti tega, kar sta imela Celine in Rene, ki je pevko spoznal pri rosnih 12 letih, a iskra med njo in Kevinom je pristna in zelo iskrena.