Renata Mohorič

Prav je, da je življenje barvito

Alesh Maatko
9. 6. 2016, 22.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Renata Mohorič je še pred kratkim navdušila z odličnimi imitacijami v šovu Znan obraz ima svoj glas, največji vtis je pustila v zmagovalnem večeru, ko je imitirala Pink.

Petra Hočevar
Renata Mohorič

Renato Mohorič smo pobližje spoznali že lani v začetku leta, ko se je s skupino I.C.E. prvič predstavila na Emi s skladbo Vse mogoče. Izdali so tudi drugo ploščo z naslovom Tu je Raj, ki je prinesla kar nekaj novih singlov, med njimi Cukr Pop, Na vrh sveta, Skupaj sama, Spomni se in Staro Garo.

Renata Mohorič: »Petje je način izražanja, ki mi je že od nekdaj zelo blizu. Vsekakor je najlepši občutek, ko začutim, da sem 'in the zone'. Takrat postane petje kot čarobna palčka, ki me poveže s publiko.«

Te dni Renata skupaj s skupino I.C.E. predstavlja povsem novo zgodbo V barvah smisel je. Nova skladba, kot pravi pevka, nosi lepo življenjsko sporočilo: »Kontrasti in barve podarijo našim dnevom pestrost, prav je, da je življenje barvito in hkrati polno kontrastov ...« Renata je še dejala, da se s skupino I.C.E. najbolj veseli poletnega koncertnega obdobja, ki ga bodo začeli z nastopom na festivalu Gora Rocka v Tolminu.