REVIJA ZVEZDE

Nazdravili rojstnemu dnevu

Alesh Maatko, A. C.
9. 6. 2016, 21.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Člani uredništva Zvezd, ki izhajajo vsako sredo, so iz tedna v teden na lovu za dobrimi zgodbami, ki jih tako radi prebirate.

Marko Vavpotič / M24.si
Uredništvo Zvezd se je skupaj z urednico Simono Dakič Nemanič sladkalo v Zvezdi.

Delo ustvarjalcev priljubljene revije Zvezde, ki že eno leto redno izhaja ob sredah, večinoma poteka v ozadju, saj vsi skupaj poskušajo iz sogovornikov izvabiti čim več zanimivih stvari. Da delo poteka brezhibno, je potrebna usklajenost celotnega orkestra uredništva Zvezd, ki mu dirigira glavna in odgovorna urednica Simona Dakič Nemanič.

UIGRANA EKIPA

Pod njeno taktirko novinarji pripravljajo zgodbe, fotografi prispevajo zanimive fotografije, popolnoma pa morajo biti uigrani tudi lektorji, oblikovalci, arhivistka, tržniki … Enkrat tedensko imajo redakcijske sestanke, na katerih se krešejo ideje.

Marko Vavpotič / M24.si
Revija Zvezde

ZVEZDA ZA ZVEZDE

Pred kratkim so ob posebnem jubileju, prvem rojstnem dnevu Zvezd, pisarne in računalnike zamenjali za sladkosti v kavarni in slaščičarni Zvezda. Ob kozarčku penine, s katero so nazdravili rojstnemu dnevu, in sladkosti presne čokoladne torte so se ideje kar iskrile in strani zlahka napolnile. Kaj vse se je še zgodilo na praznovanju, pa že prihodnjo sredo v reviji Zvezde.