Znan obraz ima svoj glas

Irena po oddaji v rožicah, Tanja ob morju

Mojca Vakselj
2. 6. 2016, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ob zaključku tretje sezone šova Znan obraz ima svoj glas niso bili le tekmovalci tisti, ki so domov odšli z grenko-sladkimi občutki. Tudi dami iz žirantske mafije, pevka Irena Yebuah-Tiran in igralka Tanja Ribič, sta priznali, da bosta pogrešali nedeljske večere v studiu. A dolgčas jima ne bo!

Instagram
Irena komaj čaka, da se posveti svojim rožicam.

Irena in Tanja sta iz oddaje v oddajo večinoma predstavljali lepši del žirantskega omizja (upamo, da nam Gojmir Lešnjak tega ne bo zameril) in obe sta se od tretje sezone priljubljene oddaje poslovili z mešanimi občutki veselja in žalosti. »Navadili smo se eden na drugega in nedelja bo zdaj kar nekako prazna. Tolažimo se s tem, da bo morda še ena sezona in se bomo spet videli, čeprav takrat spet z novimi tekmovalci,« nam je zaupala Irena. Simpatična pevka je obveznosti do oddaje uspešno usklajevala s preostalim delom, zdaj pa se veseli sproščenega poletja. »Ne boste verjeli, a letos sem celo prosta! Celo poletje, si predstavljate! Tako da se bom lahko posvetila vrtu, celo na tečaj sem se vpisala, da bom res primerno poskrbela za vse moje rožice,« je simpatična Dolenjka razložila v smehu.

Irena in Tanja se bosta zdaj ob prostih vikendih posvetili svojim užitkom, Irena skrbi za vrt, Tanja pa uživa ob morju.

Daljši vikendi ob morju

Tudi graciozna Tanja se veseli toplejših dni z več prostega časa. »Po dolgem času bom lahko zdaj malo dlje uživala v vikendu. Od zdaj naprej bomo namreč pozneje prihajali nazaj v Ljubljano,« je priznala igralka, ki z družino proste ure najraje preživlja na vikendu ob morju. Pogumna Tanja je letos kopalno sezono odprla že v začetku maja, čeprav je imelo takrat morje komaj 16 stopinj. 

Facebook
Tanja se bo ob nedeljah lahko pozneje vračala z vikenda ob morju.