Bližnje srečanje s slonom

VIDEO: Zadnje besede Arnolda Schwarzeneggerja: "Oh sranje"

R.T.
1. 6. 2016, 13.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Arnold Schwarzenegger se je v Republiki Južna Afrika mudil zaradi prestižnega festivala Arnold Sports, na katerem se vsako leto zberejo takšni in drugačni mišičnjaki.

Arnold (malo se ga vidi na skrajni desni) je dejal, da občuduje ta veličastna bitja, čeprav je moral pozneje zamenjati hlače.

Greh bi bil, če se ne bi odpravil na safari. Tako so Arnold Schwarzenegger in njegovi spremljevalci naleteli na mogočnega slonjega samca, dogodek pa so posneli. Nikakor pa niso mogli predvideti, kako se bo odvil.

Arnold Schwarzenegger je pozval ljudi, naj nehajo ubijati slone.

Iz posnetka je razvidno, kako je slon, stoječ pred vozilom, z oklom zadel obenj, kot da bi hotel preveriti, za kakšno nenavadno pojavo gre. V tistem pa je voznik, ki je prej ugasnil motor avtomobila, da ne bi prestrašil slona, tega znova zagnal. Slon se je nemudoma umaknil. »Se umika zaradi motorja?« je vprašal ženski glas, Arnold pa ji je odvrnil: »Ne, napadel nas bo.«

Slon je nato vozilo obšel po levi strani, kot da odhaja, nato pa se je obrnil proti kameri. Voznik je pohodil plin, ko je postalo jasno, da slonu nikakor niso povšeči.

»Oh sranje,« so bile Arnoldove zadnje besede ob koncu posnetka.