Ekskluzivno

Nista par samo v Eni žlahtni štoriji, ljubimca sta tudi zasebno

za
1. 6. 2016, 19.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Čedalje glasnejše so govorice, da se nekaj plete med soigralcema v seriji Ena žlahtna štorija, Ano Dolinar Horvat in Rankom Babićem. Dobro obveščeni viri pravijo, da je med njima več kot le prijateljstvo!

Marko Vavpotič
O strastnih strelah, ki švigajo iz njunih oči, ko "požirata" drug drugega, nihče več ne izgublja besed, saj so ves čas prisotni …

Tisto, kar so mnogi po tihem šušljali, se je zdaj začelo glasno govoriti že po vseh hodnikih. Vprašanje, ki si ga večina zastavlja, je – kaj se plete med igralcema Ano Dolinar Horvat in Rankom Babićem, ki v priljubljeni seriji Ena žlahtna štorija igrata zaljubljenca Eli in Ibra?

Marko Vavpotič
Ekipa ustvarjalcev Ene žlahtne štorije dodaja, da sta Ana in Ranko glede svojega obnašanja že preočitno sumljiva.

Tisti, ki ju poznajo že od začetka serije, lahko povedo, da na začetku nista bila tako povezana kot zdaj ter tudi dotikov in objemov ni bilo toliko kot zdaj. »Če se onadva nista še povaljala med rjuhami, potem se ni še nihče. Toliko erotičnega naboja, kot ga je med njima, že dolgo nismo začutili …« nam je zaupal eden od ekipe ustvarjalcev Ene žlahtne štorije in dodal, da sta Ana in Ranko glede svojega obnašanja že preočitno sumljiva.

Prav zaradi celotne situacije že padajo stave, kaj se v resnici plete med soigralcema Ano in Rankom. 

»Pri takih projektih – in za film to velja še bolj kot za gledališče – se med ekipo ustvari vez, kemija … Pravzaprav sva bila midva v vseh sezonah snemanja, kot bi bila pravi parček. Imela sva se 'fajn', vmes sva se tudi sprla, potem sva bila drug na drugega malo jezna. (smeh) Vse je bilo. Tako kot v realnem življenju. Zato pa je potem verjetno tako dobro delovalo tudi na kameri,« sta pred kratkim medijem zaupala Ana in Ranko, ki pa jima skoraj nihče več ne verjame, da je med njima zgolj prijateljstvo. »Sva že na tej stopnji, da nama sploh ni treba več reči stvari na glas, pa oba veva, kaj kdo misli,« je še do nedavnega trdil Ranko, ki pa je nase in na Ano ponovno opozoril na nedavnem dogodku Eno žlahtno doživetje, kjer sta zvezdnika ves čas tičala skupaj, neločljiva kot siamska dvojčka. »Ves čas sta se hihitala, se objemala, božala in vsem je bilo že malo nerodno ob tem,« nam je povedal vir, ki je z njima preživel dan.

Marko Vavpotič
Vprašanje, ki si ga večina zastavlja, je, kaj se v resnici plete med igralcema Ano Dolinar Horvat in Rankom Babićem.

Pobiranje stave, da sta že bila intimna

Čeprav oba igralca zatrjujeta, da sta le dobra prijatelja, ki se zelo dobro razumeta, poleg tega ima vsak doma svojega partnerja in ljubečo družino, pa temu le ni tako. »Sicer kaj počneta med seboj, vesta le onadva in morda še kdo, hehe, a to na snemanja ne vpliva, zato se s tem ne ukvarjajo,« je še povedal vir in dodal, da to ne bi bil Anin prvi skok čez plot, saj je prav na snemanju serije nekaj časa intimno prijateljevala s članom snemalne ekipe, a se na koncu po tehtnem razmisleku le odločila, da ostane pri družini in poskuša rešiti zakon z režiserjem Sebastijanom Horvatom, s katerim imata dva otroka. In prav zato že padajo stave, kaj se v resnici plete med soigralcema, sploh ko tako Ana kot Ranko vedno prikimata ob vprašanju o tem, ali rada skupaj preživljata čas. Da o strastnih strelah, ki švigajo iz njunih oči, ko »požirata« drug drugega, sploh ne govorimo …

marko vavpotič
"Vse je bilo. Tako kot v realnem življenju. Zato pa je potem verjetno tako dobro delovalo tudi na kameri," še vedno v zagovor trdita igralca.