Zabava

FOTO: Razgaljamo 10 najlepših Slovencev

Alesh Maatko
18. 5. 2016, 21.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kandidati oziroma finalisti za najlepšega Slovenca 2016 so se te dni poklonili slovenski modi. Predstavili so se v kreacijah Jessy Fashion Design, ki jih ustvarja oblikovalka Jasmina Gregurič.

Ana Gregorič
Uradno najlepši Slovenec je bil lani Matjaž Lesjak.

Deset postavnih finalistov, ki se potegujejo za prestižne lente v sklopu projekta Mister Slovenije, ne počiva. Tokrat so se skupaj s prekaljeno ekipo ustvarjalcev zbrali v priljubljenem nakupovalnem središču. Pred njimi je bila nova preizkušnja. Morali so karseda najbolje predstaviti unikatna oblačila slovenske oblikovalke Jasmine Gregurič. »Vsi kroji so asimetrični, oblačila pa ročno potiskana. To naredi kreacije še toliko bolj unikatne. Gre za lahkotno in svobodno kolekcijo, kar so fantje s svojo energijo samo še nadgradili,« je povedala Jasmina. Da so postavni mladeniči še bolj blesteli, je poskrbela umetnica ličenja Barbara Fartek.

PREIZKUŠENJ NI KONEC

Mladeniče izklesanih postav z vseh koncev Slovenije zdaj čakajo novi izzivi. Naslednji teden se odpravljajo na večdnevne priprave v Kranjsko Goro. Tam se bodo udeležili delavnic, predavanj, fotografiranj, predvsem pa intenzivnih priprav na finalni dogodek, tudi fizično naporno bo. Pod vodstvom ene najboljših koreografinj pri nas, Barbee Šuštaršič, bodo pilili korake in odrski nastop. Organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja obljubljata zanimiv dogodek in napeto vzdušje; prireditev bo 8. junija v Siti Teatru BTC v Ljubljani. Takrat bodo razglašeni mister Slovenije 2016, mister Proteini.si 2016 in Cosmo mister 2016.