Znane Slovenke v veselem pričakovanju

FOTO: Iris Mulej bo prišla rodit v domovino

Mojca Vakselj
13. 5. 2016, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Slovenska lepotica Iris Mulej se je nedavno s srčnim izbrancem Admirjem Barčićem preselila v Črno goro, medtem pa z javnostjo delila veselo novico, da bo postala mama.

Mediaspeed
Iris za zdaj novice ni želela komentirati, vendar je informacija, da je noseča, prišla iz zelo zanesljivega vira.

Dojenček bo zaljubljenca razveselil septembra, mi pa smo s sijočo nosečnico poklepetali o spremembah, ki jih je s seboj prineslo veselo pričakovanje. Iris, ki v pričakovanju novega člana več kot le uživa, nam je razkrila, kako potekajo priprave na novega družinskega člana, opisala selitev v romantično Budvo in nam zaupala, kje namerava roditi ter zakaj z Admirjem še vedno ne vesta spola otroka, ki raste pod njenim srcem.

Iris, kako preživljaš mesece nosečnosti, si imela kaj težav s slabostmi?

S slabostjo sem imela težave do začetka četrtega meseca, in sicer konstantno slabost, ne samo jutranje. Tudi okus za hrano je bil takrat popolnoma drugačen in mi več ali manj sploh ni nič prijalo. Zato sem bila presrečna, ko se je vse to zaključilo in sem resnično začela uživati v nosečnosti vsak dan posebej.

Kdaj bo dojenček prijokal na svet?

Septembra.

Že morda vesta za spol?

Hehe, to pa čakava že nekaj časa in sva nestrpna na vsakem pregledu, saj je dete v takšnem položaju, da zdravnica preprosto ne more potrditi spola.

Kako te Admir razvaja, imaš kakšne posebne želje glede hrane?

Zdaj, ko so slabosti mimo, imam spet svoje stare »gušte« za hrano, tako da glede tega nisem prav nič zahtevna in tudi Admirja mi ni treba obremenjevati s kakšnimi posebnimi željami. (smeh)

Nameravaš roditi v Sloveniji?

Da.

Veliko časa preživiš v Črni gori, kaj je najboljši del te »selitve«?

V Črni goro sva se preselila oktobra lani in od takrat živiva tu, v Slovenijo greva le občasno. Novemu domu oziroma okolju v Budvi sva se hitro in brez težav prilagodila, saj je to obmorski kraj z večinoma sončnimi dnevi in seveda nenadomestljivim morskim zrakom ter romantičnimi sprehodi in večerjami ob morju.

Sta že kaj nakupovala za dojenčka? Uživaš v pripravah?

V bistvu nakupovala nisva še nič, ker čakava na spol otročička. Imava pa že ogledane tiste najpomembnejše stvari, ki se jih potrebuje za prihod novega člana družine, od vozička in drugih pripomočkov do opreme otroške sobice. In ja, v teh pripravah naravnost uživam.