NI ŠE DOJEL

Bati odrezali nogo, on sploh ne ve za to

mv
11. 5. 2016, 21.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Legendarni srbski igralec Bata Živojinović se v beograjski bolnišnici še vedno bori za življenje. Zdravniki so mu morali odrezati del leve noge, Bati pa tega še niso povedali.

arhiv
Bata še ne ve, da je izgubil pol noge, zdravniki mu tega namreč še niso povedali, žena prav tako ne.

Zdravniki so ugotovili, da so notranji organi srbskega igralca Bate Živojinovića skoraj prenehali delovati zaradi hude gangrene na levi nogi, zato so mu bolni del uda odrezali. Njegova hči Jelena je srbskim medijem zaupala, da zdravniki očetu še niso povedali za amputacijo, saj si želijo, da si pred tem še malce opomore od šoka, ki je doletel njegovo telo. Bata se je menda kot lev boril proti bolezni, a so ga morali vseeno urgentno operirati, saj je bila raven sladkorja v njegovi krvi zelo nizka in so srce, ledvice in pljuča že skoraj prenehali delovati, je medijem razkrila igralčeva 21-letna vnukinja Dina.

arhiv

Batov sin ne more do bolnega očeta
Vnukinja se je nedavno prej vrnila iz Pariza, saj je želela biti ob dedku, mami in babici v teh težkih trenutkih. Njen oče, Batov sin Miljko, ima prepovedan vstop v Srbijo, saj ga preganjajo zaradi gospodarskega kriminala, zato se je Dina odločila, da bo pomagala skrbeti za vse, dokler se Bata ne izvleče iz najhujšega. Do torka je še vedno dihal s pomočjo aparatov, zdaj se mu stanje postopoma izboljšuje. Njegova žena Lula kljub vsemu ostaja optimistična. "Nikoli ne vem, kakšne novice mi bodo predali zdravniki, a tudi oni mi dajejo upanje, da se bo vse uredilo. Pravijo, da je kot mačka s stotimi življenji. Vsak dan ga obiskujem v bolnišnici in upam, da se mu stanje izboljša," je priznala igralčeva soproga. 

arhiv
Za igralca skrbi tudi 21-letna vnukinja Dina, ki se je le zaradi njega predčasno vrnila iz Pariza.