Zabava

Stallone je mafijski šef

mv
6. 5. 2016, 22.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po številnih vlogah na velikih filmskih platnih se bo Sylvester Stallone prvič preizkusil tudi v televizijski seriji. Igralec bo v zadnjem delu slovite trilogije Boter upodobil mafijskega šefa.

sylvester stallone
Na televiziji ga v tako veliki vlogi še nismo videli.

Stallone bo torej prevzel vlogo, ki jo je v filmski različici v režiji Francisa Forda Coppole zaigral Al Pacino. Televizijsko serijo po romaneskni predlogi Maria Puze bodo po pisanju britanskega časnika The Independent začeli snemati poleti. Serija bo nato najprej naprodaj ameriškim televizijam in spletnim ponudnikom filmskih in televizijskih vsebin, kot je Netflix.

Adaptacija hollywoodske klasike

Film Boter III je del filmske trilogije, ki skupaj z Botrom I in II sodi med največje hollywoodske klasike. Prvi del so posneli leta 1972. Trilogija prikazuje razvoj Michaela Corleoneja od stranskega lika do ključnega akterja v mafijski družini. Nasledi svojega očeta Don Vita, ki ga je odigral sloviti Marlon Brando.

arhiv
Zapolniti bo moral čevlje, ki jih je kultne naredil Al Pacino.

Nazadnje kot Rocky Balboa

Stallone je nazadnje v filmu zaigral kot Rocky Balboa v filmu Creed, trenutno pa posoja glas v računalniško-animiranemu filmu Animal Crackers, v katerem sodeluje z zvezdniki, kot so Emily Blunt, Danny DeVito in Ian McKellen. Igralec se je sicer že pojavil tudi na malih ekranih, vendar le v manjših vlogah. Njegovi oboževalci se sprašujejo, kako se bo znašel v vlogi mafijskega šefa in ali mu bo uspelo zapolniti velike čevlje Al Pacina, ki je bil za to vlogo kot rojen.