Zabava

Razkrivamo, zakaj Danica Lovenjak zadnje čase kar žari

Oglasno sporočilo
5. 5. 2016, 07.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nekdanja vremenarka, novinarka in velika modna navdušenka Danica Lovenjak tudi zaradi narave svojega poklica veliko pozornosti posveča svoji zunanjosti. Ker je neprestano na očeh medijev, je tudi skrb za kožo na obrazu primarnega pomena in Danica nam je brez problema razkrila skrivnost njenega pomlajenega videza.

Osebni arhiv Danice Lovenjak, Fabio Fattorini

Pomlajena in brez gubic!

Simpatična Prekmurka je nedavno namreč odkrila super naravno kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki že po nekaj dneh uporabe vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh kožo hidrira od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in škodo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Z redno uporabo klinično in dermatološko testirane dnevne kreme Lux-Factor koža postane zdrava in mladostna, kar je opazno tudi na Daničinem obrazu.

Danica Lovenjak:

»Obožujem občutek mehke in negovane kože, zato svojo kožo hranim samo z najboljšimi sestavinami. Krema Lux-Factor popolnoma zadovolji moje visoke kriterije. Saj se vidi, kajne?«

Osebni arhiv Danice Lovenjak, Fabio Fattorini
Danica Lovenjak

Zakaj je Lux-Factor 4D Hyaluron formula proti gubam tako učinkovita?   

Preverjeno učinkovita kombinacija 100% naravne hialuronske kisline evropskega porekla in preizkušene patentirane 4D anti-wrinkle formule proti gubam dokazano deluje na zmanjšanje gub in učvrstitev kože že po nekaj nanosih.

Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven in tako poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože tudi po štiridesetem letu.

Inovativna formula v Lux-Factor 4D kremi proti gubam, ki mimogrede tudi ni testirana na živalih, zagotavlja boljšo strukturo kože, zaradi česar je koža bolj elastična, čvrsta in gladka, kremo pa prav tako priporočajo strokovnjaki, med njimi tudi mag. farmacije Nina Šurbek Fošnarič:

Za razliko od drugih izdelkov proti gubam je Lux-Factor 4D krema proti gubam klinično in dermatološko testirana, zato je primerna za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo kožo.

Če bi želeli naravno in preizkušeno najučinkovitejšo kremo proti gubam Lux-Factor preizkusiti tudi vi, je danes dober dan. Prav zdaj jo lahko namreč na www.lux-factor naročite po promocijski ceni z več kot 50-odstotnim popustom!