Zabava

Blaž in David na robu pretepa

bp
31. 3. 2016, 13.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Počilo je! Med vajencema Blažem in Davidom se je vnel prepir, ker bi eden od njiju županovo kazen rad prestal na bolj udoben način kot drugi. In po nekaj hudih besedah in žaljivkah se je skoraj vnel pretep …

Planet TV
Blaž je izgubil živce in Davidu očital, da ni pošten do vseh ostali, zato sta si skočila v lase.

Župan je vajence zaradi kršenja pravil strogo kaznoval, ker so planili po torti in s tem kršili njegova navodila. Kaznoval jih je denarno, poleg tega je dal zakleniti še njihove spalnice za 24 ur. To pomeni, da si bodo vajenci morali za eno noč postlati na tleh. David se je odločil, da bo vseeno poskušal najti najudobnejše ležišče, in si rezerviral oblazinjeno klop na hodniku. Ob tem je Blaž izgubil živce in Davidu očital, da to ni prav in ni pošteno do vseh ostali. Vnel se je res glasen prepir, v katerem sta si vpletena izmenjala kar nekaj krepkih besed.

planet tv
Ko se Blaž napije, postane nadležen in le s težavo se da shajati z njim.

BLAŽ SE GA JE NAPIL

Enkrat na teden dvorec obišče lajnar, ki osreči dva vajenca. Omogoči jima namreč izlet v časoplov, kjer vajence po navadi čaka razvajanje s hrano in pijačo iz sedanjosti. Blaž in Adis sta se v časoplov tokrat podala prvič. Pričakalo ju je obilo hrane in sodček piva. Blaž si je privoščil kar veliko količino piva, kar se mu je kmalu poznalo. Adis nad njegovim vedenjem ni bil pretirano navdušen. Po prihodu iz časoplova je še vedno pijani Blaž uprizoril pravo monokomedijo. Vajenci so priznali, da je Blaž pod vplivom alkohola sicer zabaven, a le nekaj časa.

Planet TV
Med vajencema Blažem in Davidom se je vnel prepir, ker bi slednji županovo kazen rad prestal na bolj udoben način kot drugi.