Zabava

Huda odločitev stroge sodnice: Alma še najbolj trpinči samo sebe

bp
31. 3. 2016, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Stroga sodnica priljubljenega kuharskega šova MasterChef Slovenija Alma Rekić je od začetka snemanja nove sezone šova izgubila že kar nekaj kilogramov in se še ne misli ustaviti.

Pop TV
Alma Rekić je dnevno v stiku z omamnimi sladicami, a je odločena, da bo ostala močna in se uprla sladkorju.

Priljubljena sodnica v šovu MasterChef Slovenija Alma Rekić, ki skupaj s sožirantoma Karimom in Luko vsak teden strogo gleda pod prste tekmovalcem, je v novo sezono šova vstopila z novim življenjskim ciljem, in sicer da bo stopila odvečne kilograme. In to ji tudi uspeva, saj je od začetka snemanja nove sezone MasterChef Slovenija izgubila kilogramov že za celo konfekcijsko številko. »Res je, izgubila sem kar nekaj kilogramov in se v svoji koži počutim veliko bolje. Pomagam si s solatkami ter napitki z veliko peteršilja in zelene. To so naravni diuretiki in z njihovo pomočjo odvajaš veliko vode. Sicer pa se tudi drugače počutim bolj odlično, imam več energije in bom zato hujšala še naprej!«

Alma je v novo sezono kuharskega šova vstopila z novim življenjskim ciljem, in sicer da bo stopila odvečne kilograme, kar pa ji zelo dobro uspeva. 

NAVEZANA NA DRUŽINO

Čeprav je Alma Rekić baje največja mojstrica v pripravi pristnih blejskih kremnih rezin, priznava, da jo je v kulinarični karieri najbolj zaznamovalo prav to, da po poklicu pravzaprav ni slaščičarka. »Nisem jim hotela dati tega zadovoljstva, da ne bi zmogla, zato sem iz trme vztrajala. Obenem so me dosežki motivirali do te mere, da sem si zastavljala vse višje cilje in jih tudi dosegla,« je povedala Alma, ki se danes lahko pohvali s številnimi priznanji na mednarodni ravni.

Prav službena potovanja pa so tista, ki Almo najpogosteje ločijo od njene največje ljubezni – družine. »Imam to srečo, da imam popolno podporo in razumevanje svoje družine,« je povedala Alma, ki se poleg svetovnih kulinaričnih tekmovanj pogosto udeležuje tudi humanitarnih kuharskih akcij. »Svoje družine ne vozim pogosto s seboj. Mogoče sta bila sin in mož v desetih letih trikrat z menoj na poti,« je povedala Alma in dodala, da je prav sin Denis njen največji kritik in oboževalec, ki ji pri kuhi pogosto svetuje, daje nasvete in predloge.

Pop TV
Odkar so začeli snemati novo sezono MasterChef Slovenija je izgubila kilogramov že za eno konfekcijsko številko.

»Neizmerno rada kuham z družino, čeprav ne tako pogosto, kot bi si želela. Ko naša družinica kuha skupaj, vajeti prevzame moj sin, ta čas pa navadno izkoristimo tudi za sproščene pogovore o dnevu, ki smo ga preživeli,« je povedala Alma in dodala, da so prav to zanjo najlepši in najbolj sproščeni trenutki. Ker pa zaradi narave svojega dela večino svojega časa preživi v tujih kuhinjah po svetu, priznava, da domačo kuhinjo večkrat pogreša. »V tujini večkrat sanjam o preprostih jedeh domače kuhinje. Čeprav nimam najljubše jedi, bi lahko izpostavila rakce, dobro govedino, krompir in čokolado. V tujini pa najpogosteje sanjam o dobri domači goveji juhi,« je še dodala simpatična svetlolaska.

POP TV
Alma se z manj kilogrami počuti bolje, ima več energije, in to bo še naprej ohranjala.