Zabava

Zagotovo bom dvignila svoj glas!

bp
29. 3. 2016, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV je vstopila nova tekmovalka, ki bo poskrbela za prevetritev med sotekmovalci. Devetnajstletna Emanuela Pučko iz Žalca pravi, da ne zaupa ženskam, ker so hinavke.

planet tv
Emanuela rada počne bolj moška opravila in se raje zadržuje v moški družbi.

Zakaj ste se odločili sodelovati v resničnostnem šovu Bilo je nekoč?

Koncept oddaje se mi je zdel zelo zanimiv, saj se tekmovalci vračajo v preteklost. To bi bila zame zelo zanimiva izkušnja in škoda bi bilo, če bi jo zamudila.

Zakaj mislite, da so izbrali ravno vas?

Verjetno zato, ker rada počnem bolj moška opravila in se raje zadržujem v njihovi družbi. Med drugim sem trenirala tudi dvigovanje uteži. Moja želja je bila, da bi se preizkusila tudi na tekmovanjih, a se mi zaradi službe in drugih obveznosti časovno ni izšlo.

V šovu se boste preselili kar 200 let v preteklost. Kako se boste znašli brez sodobnih naprav in pripomočkov, ki nam lajšajo življenje?

Mislim, da bo šlo. Se mi je že zgodilo, da se mi je pokvaril telefon in sem brez težav zdržala brez kar dva meseca. Tudi drugače se zelo hitro prilagajam novim okoliščinam. Malo me skrbi le zaradi higiene, a se bom tudi temu prilagodila.

Emanuela pravi, da ne verjame v zavezništva, kot je štajerski klan, saj si v takšnem šovu sam proti vsem. 

V šovu se boste morali naučiti tudi različnih obrti in spretnosti naših prednikov. Kako mislite, da vam bo šlo od rok?

Prav tega se najbolj veselim. Zelo hitro se učim, zato mislim, da s tem ne bo težav. Sem pa tudi zelo umetniški tip človeka. Ukvarjam se z risanjem in na enem od tekmovanj sem bila tudi že nagrajena.

Katera je vaša najboljša in katera najslabša lastnost?

Moja najboljša lastnost je, da znam ljudi okoli sebe nasmejati in jim s tem polepšati dan. Najslabša pa, da včasih preveč govorim.

Kateri je vaš najbolj travmatičen življenjski trenutek?  

Ko sta se ločila moja mama in oče. Moj oče je bil alkoholik, poleg tega pa je varal mojo mamo. Vse to je močno vplivalo name in rekla sem si, da jaz kaj takega nikoli ne bom počela oziroma ne bom z nekom, ki je takšen. Videla sem namreč, kako to vpliva na človeka in njegovo psihično zdravje.

Kaj in koga boste najbolj pogrešali med bivanjem v šovu?

Najbolj bom pogrešala mamo, sestro, brata in polsestro. Pogrešala pa bom tudi sinova moje mačehe.

Vas podpirajo pri odločitvi, da vstopite v resničnostni šov?

Mama me pri tem zelo podpira. Oče me je najprej podpiral, potem si je premislil, saj ga je bilo strah, da bodo na dan prišle vse slabe stvari, ki jih je storil v preteklosti. Vseeno pa mi je danes zjutraj poslal sporočilo, da me podpira. Kljub vsemu mi je najbolj pomembno, da me podpira mama.

Česa vas je v šovu najbolj strah?

Jaz sem pripravljena na vse. Vem, da bo v šovu veliko hinavščine in da bo vsak skrbel le zase, ampak to me ne skrbi. Skrbi me le to, da bi v šovu zbolela.

Kako boste reševali morebitne nesporazume s sotekmovalci?

Vedno rada dobro premislim, preden reagiram. Mogoče bom kdaj dvignila svoj glas, vsekakor pa bom spore poskušala rešiti na čim bolj miren način.

Ste v vsakdanjem življenju hitre jeze?

Niti ne, razen ko gre za mojega očeta.

Kakšna bo vaša strategija na poti do zmage?

O tem nisem dosti razmišljala. Vsekakor pa bom morala vsem najprej dokazati, da sem zelo močna tekmovalka, in si tako pridobiti spoštovanje sotekmovalcev. Potem bom začela iskati slabosti pri sotekmovalcih in to poskusila izkoristiti sebi v prid.

Nekatera dekleta v šovu so sklenila zavezništvo proti moškim. Se jim boste pridružili?

Ne, ne verjamem v takšna zavezništva. V takšnem šovu si sam proti vsem. Predvsem pa ne zaupam ženskam, ker ženske so pač ženske. (smeh)

Kaj boste naredili z denarjem, če osvojite glavno nagrado 50.000 evrov?

Najprej bi zaključila šolanje in naredila izpit za avto. Zelo rada imam živali, zato bi nekaj denarja darovala kakšnemu zavetišču. Nekaj denarja bi dala mami, ostalo pa porabila zase.

Planet TV
Pravi, da je močna ženska, saj je med drugim pred leti trenirala tudi dvigovanje uteži.