Zabava

Znani pari, ki so po ločitvi ostali prijatelji!

mg
11. 3. 2016, 11.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Je prijateljstvo možno po končani ljubezni? Se ljubezen rodi iz prijateljstva ali obratno? Predstavljamo pare, ki so po končani ljubezni ostali dobri prijatelji!

Demi Moore in Bruce Willis.

Demi Moore in Bruce Willis sta zagotovo najboljši primer dobrega in iskrenega prijateljstva med bivšima zakoncema.

Gwyneth Paltrow in Cris Martin sta tudi po ločitvi ostala dobra prijatelja predvsem zaradi njunih otrok.

Gwyneth Paltrow in Chris Martin.

Justin Bieber in Selena Gomez sta svoji karieri začela skupaj, najprej kot prijatelja, nato kot partnerja. V ljubezni se jim ni izšlo kot bi si želela, sta pa ostala v dobrih prijateljskih odnosih.

Selena Gomez in Justin Bieber.

Khloe Kardashian in Lamar Odom sta po ločitvi ostala zelo dobra prijatelja in kot je zatrdila Khloe v enem izmed intervjujev, ne mine dan, ko se ne bi slišala po telefonu.

Khloe Kardashian in Lamar Odom.

Cameron Diaz in Justin Timberlake sta se razšla leta 2006. Tudi po njunem razhodu sta veliko sodelovala, kar je njuno prijateljstvo le še okrepilo.

Cameron Diaz in Justin Timberlake.

Miranda Kerr in Orlando Bloom sta bila vse prevečkrat preveč kilometrov narazen, da bi lahko normalno delovala kot par. Sedaj sta prijatelja in kot sta zatrdila jima je ta vloga pisana na kožo.

Miranda Kerr in Orlando Bloom.

Kris in Caitlyn Jenner sta drug drugemu velika opora. Bruce in Kris sta se ločila leta 2014, po tem je Kris pomagala svojemu bivšemu možu pri preobrazbi in Bruca v Caitlyn.

Kris in Caitlyn Jenner.

Heidi Klum in Seal še vedno, kljub ločitvi, delujeta kot srečna družina.

Heidi Klum in Seal.