Zabava

Aljoša Bagola in Iva Krajnc tik pred poroko

Sonja Javornik/revija Zvezde
8. 3. 2016, 07.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po lanskoletni zaroki se letos obeta še poroka. Igralka Iva Krajnc in marketinški mag Aljoša Bagola bosta julija dahnila usodni da.

Osebni arhiv
Aljoša Bagola in Iva Krajnc letos julija načrtujeta poroko.

»Odločila sva se za majhno, intimno poroko s člani ožje družine. Ne nazadnje mora biti to najin dan. Prijatelji bodo razumeli in počakali na skupno zabavo, ki bo zagotovo sledila. Tudi s stilom poroke in najinim videzom na njej se ne bova preveč obremenjevala. Ivi je bila všeč ena od oblek, ki jo je nedavno nosila na fotografiranju za poročno revijo, tako da ji je to olajšalo mukotrpno lazenje po trgovinah, sam se bom pa tudi že nekako uredil,« nam je v smehu zaupal bodoči ženin, ki smo ga povprašali tudi, kje bo ta poroka. »Obred bo pa najbrž na lepem – upava, da tudi sončnem – kraju z dobro restavracijo v bližini.«

Iva je zadnje čase sicer zelo zaposlena v gledališču, Aljoša pa je poleg reklamnih projektov pred kratkim naredil še glasbeni videospot. Spet je namreč poskrbel za vizualizacijo nove pesmi brata Dominika, ki je na glasbenem prizorišču poznan pod imenom Balladero. Spot za komad Zlati časi napoveduje njegov novi album Perfect you. Ta je lani poleti nastajal v studiu priznanega nemškega producenta Uweja Bosserta, sicer člana svetovno znane zasedbe Reamonn. »Tako se veselim dobre doze glasbe v Dominikovem avtorskem slogu in njegovih koncertov. Zdaj je Sofia že dovolj velika, da bo strica lahko šla z mano poslušat v živo. No, če bodo dovolj zgodaj začeli igrati, seveda,« se smeji Aljoša.