Zabava

Na vrsto so spet prišle ženske

ns
20. 1. 2016, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V znani verigi kino centrov po vsej Sloveniji se je zgodil večer, rezerviran za ženske. Na prvem večeru Ladies night smo si predpremierno ogledali film Joy, z Jennifer Lawrence v glavni vlogi, za katero je prejela nominacijo za oskarja.

Mediaspeed
Ženski večer so si privoščile tudi starlete Anja Jenko, Doroteja Premužič, Katarina Benček in Nina Retar.

Film Joy je delo priznanega režiserja Davida O. Rusella, ki je znova sodeloval z oskarjevko Jennifer Lawrence.

Gre za presunljivo zgodbo, navdihnjeno po resničnih dogodkih, ki govori o družini štirih generacij ter se osredotoča na dekle, ki postane ženska, ustanovi dinastijo in postane sama svoj gospodar.

V kranjskem Cineplexxu so si v družbi prijateljic predpremiero filma Joy ogledale tudi znane in uspešne Slovenke.

V kranjskem Cineplexxu so si v družbi prijateljic predpremiero filma Joy ogledale tudi znane in uspešne Slovenke. Iryna Osypenko Nemec, Maja Ferme, Azra Selimanović, Eva Ana Kazič in Edita Cetinski, navdušenja nad filmom niso skrivale niti Stefania Bojić in Karin Škufca ter Špela Jereb. Pravi ženski večer ob ogledu dobrega filma so si privoščile tudi starlete Anja Jenko, Nina Retar, Katarina Benček in Doroteja Premužič, večer v dvoje pa so si privoščili tudi igralski par Saša Pavlin Stošić in Miha Rodman ter Katarina Jurkovič in Mišel Radin Mačukat. Vsi so bili nad filmom navdušeni in ob koncu ganjeni, predvsem pa so ženski večer v kinu izkoristili za brezskrbno zabavo in druženje, ki so ga mnogi po filmu nadaljevali v lokalu, kjer je bila tudi uradna zabava po ogledu predpremiere.