Zabava

Dvojna sreča Branka Čakarmiša

mv
20. 1. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Programski direktor Pop TV Branko Čakarmiš je pretekli vikend že drugič postal očka. Po sinu Jakobu ga je razveselila hčerka Karina, ki mu jo je rodila soproga Katja Kovačič Čakarmiš.

Arhiv Svet24
Branka in Katjo je razveselila Karina.

Čakarmišu je njegova srčna izbranka, učiteljica joge in nekdanja predstavnica za tisk Katja Kovačič Čakarmiš, povila deklico, ki sta jo ponosna starša poimenovala Karina. Deklica je na svet prijokala v jeseniški porodnišnici. Čakarmiš je za Pop TV povedal, da je Katja rodila naravno, v sproščenem vzdušju ter da je bila ob pomoči babice to enkratna izkušnja. »Neizmerna sreča in veliko veselje, to so še sveži vtisi staršev ob včerajšnjem rojstvu deklice po imenu Karina,« je ponosni očka še dejal po porodu.

Sašo Radej
Katja je rodila v jeseniški porodnišnici.

Iskrica na delovnem mestu 

Branko in Katja sta se spoznala med delom na Pop TV, iskrica med njima pa je preskočila po Brankovi ločitvi v začetku leta 2013. Svojo ljubezen sta kar nekaj časa skrivala, oktobra istega leta pa javno priznala, da sta zaljubljena.

Mediaspeed
Branko se je hčerke neizmerno razveselil.

Lani junija sta si v ožjem krogu v Goriških brdih dahnila usodni da, nekaj mesecev pozneje pa z javnostjo delila veselo novico, da bosta starša. To je prvi otrok za Katjo, Branko pa ima iz prejšnjega zakona že sina Jakoba. Zakonca torej novo leto začenjata z veliko veselja in otroškega smeha, ki bo zagotovo utrdil njuno ljubezen.