Zabava

Tomažu iz Big Brotherja ukradli avto

mv
11. 1. 2016, 10.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tomaž Jeraj, ki smo ga spoznali kot enega od tekmovalcev v zadnji sezoni resničnostnega šova Big Brother, je v petek na facebooku sporočil, da so mu ukradli avto.

Facebook
Tomaž je imel srečo v nesreči.

»Super. Ukradli so mi avto. Pa vsi dokumenti, orodje. Vse je šlo v p**** milo mat****,« je bil besen Tomaž, ki je s spletnimi prijatelji delil tudi podatke o jeklenem konjičku in jih prosil, naj bodo pozorni, če bi avto, ki je bil ukraden v Ljubljani, kje opazili. Za informacije in najdbo je obljubljal tudi nagrado, a na koncu je imel srečo v nesreči: eden od spletnih prijateljev mu je le dan pozneje sporočil, da je opazil njegov avto.

Facebook
Ukradeni Tomažev avto so našli na odpadu v Ljubljani.

»Usedel sem se v taksi in res je bil tam, na enem odpadu. Strgal mu bom roke in spipal ušesa. Kaj se bo dogajalo, pa bom javljal sproti. Policija pa je tudi že na poti,« je v videoposnetku, ki ga je objavil na facebooku, sporočil Tomaž.

Ljubljančan sicer trenutno preživlja težke čase, saj je sredi osebnega bankrota, za zdaj tudi nima sreče v ljubezni, njegova priljubljenost iz oddaje Big Brother pa je stvar preteklosti.