Zabava

Hčerka Branka Đurića o očetu povedala pravo resnico!

K.A.
19. 12. 2015, 13.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sedaj je jasno, da ji ni pomagal niti do ene same avdicije.

Arhiv Svet24
Zala si želi, da bi z njenimi pesmimi ljudje spoznali, da ni le atraktivno dekle, ampak ima globljo dimenzijo.

Zala Ribič Đurić, hčerka igralca Branka Đurića Đure in Tanje Ribič, si pri 19 letih utira pot v svet igralstva, od septembra pa v New Yorku študira igro. "Vsak dan se zahvalim vesolju, svojemu pogumu in staršem, ki so me pripeljali do tukaj, da lahko sedaj izpolnim svoje sanje," je v pogovoru za Klix.ba dejala vsestransko nadarjena Zala, ki ima tudi odlične vokalne sposobnosti. "Vedno sem pela tako sama zase in to na vsakem koraku, a nikoli prav glasno, saj me je bilo vedno nekoliko sram, da morda nimam dovolj izkušenj."

Po koncu osnovne šole se je odločila vpisati solo petje, ki ji je zelo pomagalo pri dvigovanju samozavesti. Pri 16-ih je posnela svoj prvi singel in videospot, s katerim je zelo presenetila tudi svoje slavne starše, ki so spot prvič videli šele na popularnem You Tubu.

Tako Tanja, kakor tudi Branko veljata ne le za izjemna igralca, ampak tudi odlična pevca. "Ravno včeraj me je mami spravila v jok, ko je odpela italijansko arijo. Najbolj srečna sem, ko dobim pohvalo, da zvenim enako kot onadva," je bila iskrena Zala.

Kljub temu, da je hčerka slavnih staršev, pa se skozi svojo kariero prebija povsem sama. "Oče mi najbolj pomaga s tem, da se ne vmešava, saj si želi, da sama pridem do cilja. In tudi meni je pot pri vsem skupaj najbolj pomembna. Oče mi ni nikoli pripeljal na nobeno avdicijo, kar je super! Seveda bi mi pomagal, če bi ga prosila, a si tega ne želim, saj sem tako le še močnejša," je odločna mlada dama. "Pomembna je ljubezen in nasveti in še enkrat ljubezen, ki mi jo dajeta. To mi daje veter v moja krila."