Zabava

Razhod namesto poroke

S. D./revija Zvezde
20. 12. 2015, 11.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Courtney Cox čisto na tleh

Google
Courteney Cox so njeno srečo z Johnnyjem zavidale številne prijateljice.

Čeprav sta se nameravala prihodnje leto poročiti, sta Courteney Cox in Johnny McDaid zdaj zaroko razdrla. 51-letna igralka in 39-letni irski pevec skupine Snow Patrol sta se menda razšla že pred mesecem dni, vendar sta o tem raje molčala.

Google
Nasmejana Coco, ko še ni slutila, da se odnos med mamo in njenim fantom krha.

Zdaj je prišlo na dan, da je v njunem odnosu že nekaj časa hudo škripalo. Obiskala sta celo družinskega terapevta, ker sta imela težave in sta se kar naprej prepirala. »Potem pa je Johnny preprosto sklenil, da noče biti več s Courteney,« pravijo njeni prijatelji. »Navedel ji ni nobenega pravega razloga za svojo odločitev. Menda ji je dejal, da bi se rad osredotočil na ustvarjanje glasbe.«

Google
Courteney Cox in David Arquette sta tudi po ločitvi ostala v tesnih stikih.

Za igralko je bil to resnično velik šok in po pripovedovanju prijateljev je hudo prizadeta. »Poskuša biti močna, vendar se ne more sprijazniti z razhodom. Popolnoma na tleh je in zelo žalostna.« Par je bil skupaj dve leti. Spoznal ju je skupni prijatelj Ed Sheeran (24), s katerim sta bila menda že tudi dogovorjena, da bo prepeval na njuni poroki. Za Courteney bi bila to druga poroka. Z nekdanjim možem Davidom Arquettom (44) je bila poročena med letoma 1999 in 2013, v zakonu pa se jima je rodila zdaj 11-letna hčerka Coco. Deklica je sicer izredno navezana na svojega očeta, vendar se je izvrstno ujela tudi z Johnnyjem, zato ni čudno, da je njegova odločitev hudo prizadela tudi njo.