Zabava

Bo Severina izgubila sina?

mv
25. 9. 2015, 10.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina se trenutno pospešeno pripravlja na poroko z mlajšim ljubimcem Igorjem Kojićem, vmes pa ji čas krade tudi manj prijetno opravilo. Z nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem se namreč na sodišču prepirata zaradi pravic do sina Aleksandra. Poslovnež ji grozi, da ji bo dečka vzel.

Prepir pevke in poslovneža se vleče že zadnji dve leti, in kot kaže, nobeden od njiju ni pripravljen popustiti, ko pride do njunega sina Aleksandra. Pred dnevi sta se ponovno srečala na zagrebškem sodišču, kjer je Milan zahteval, da triletni Aleksandar živi z njim, Severina pa je vložila prošnjo za izdajo začasne odredbe, da lahko brez Milanovega dovoljenja sina spet vpiše v vrtec. Zaradi Popovića ga je morala namreč izpisati iz zasebnega vrtca Kaptol, ki sicer na mesec stane 3000 kun. Med drugim imajo tam bazen, park in posebno sobo, v kateri se učijo angleškega jezika.

Zaradi neprimernega obnašanja so Severino vrgli iz dvorane

Na obravnavo je srbski milijonar prišel 40 minut prej in si v kavarni privoščil kavo z odvetnikoma Natašo Pečarević in Ivom FarčićemPevka je prišla šele 40 minut po začetku razprave v spremstvu odvetnika Darija Budimira. Ko se je pevka le pridružila sodni razpravi, je bila tako razburjena, da so jo zaradi neprimernega obnašanja vrgli iz dvorane, poročajo hrvaški mediji. Milan je namreč trdil, da že šest mesecev ni videl sina, kar je menda čista laž, pravijo Severinini prijatelji. Poleg skrbništva nad sinom srbski poslovnež sicer želi, da mu pevka plačuje preživnino za sina, in sicer 3500 kun na mesec. Se le nam zdi, da nekdanji par ob vsem tem pozablja na to, kako njuno vojno v dokazovanju moči doživlja komaj triletni Aleksandar …