Zabava

Nekoč 'lisička' danes pa ...

alesh.maatko@svet24.si
7. 9. 2015, 18.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Nekdanja simpatična članica skupine Foxy Teens, ki je na samostojno glasbeno pot stopila pred dvema letoma, v glasbenem svetu ne počiva.

m24.si

M24.si

Še več, 22-letna pevka se vse bolj vzpenja po slovenski glasbeni sceni. Rezultat njene zadnje glasbene zgodbe se imenuje Malo se popilo, predpremierno ga je predstavila na Radiu Aktual. Pod novi singel se podpisuje preverjena ekipa; avtor glasbe in produkcije je Branimir Mihaljević, avtor besedila pa Dušan Bačić. Ta je tudi avtor njene prejšnje pesmi Moje oči plave, ki ima na youtubu že več kot 263.000 ogledov. Tako Dušan kot Branimir sta ena najbolj znanih hrvaških producentov, saj se podpisujeta pod številne hite, ki jih prepevajo Severina, Jelena Rozga, Neda Ukraden, Jasmin Stavros in Učiteljice.

Pesem je narejena kot nalašč zanjo

In kaj o novi pesmi pravi zgovorna Ines Erbus, ki je z glasbo povezana že od otroštva? »Moja nova pesem Malo se popilo je zabavna, pozitivna pesem, ki je primerna predvsem za dober žur oziroma zabavo, zato verjamem, da se bo med poslušalci zelo hitro prijela,« nam je v uvodu zaupala simpatična pevka in dodala, da izdelek ni nastal čez noč; tako pesem kot videospot so ustvarjali vse poletje, tako da je zdaj vse na svojem mestu. »Če nekaj rad počneš, potem daš za to dušo in srce. Zelo uživam v svojem delu, zato tudi verjamem v svoj tretji singel Malo se popilo, ki ga te dni predstavljamo javnosti,« je povedala in ob tem spregovorila tudi o tem, kako je nastal videospot, ki so ga snemali v prelepi Logarski dolini in Podčetrtku. »Priznam, da je bilo prvi dan kar malo težje, saj sem vozila starejši rdeči odltajmer, ki ni imel servovolana. Ampak na koncu se je vse srečno končalo, ne nazadnje sem med snemanjem zelo uživala, kar bodo gledalci ob ogledu mojega novega videospota zagotovo opazili,« je zaključila svetlolasa pevka.