Zabava

Kontrec je Piko zamenjal za Nino Osenar

Nejc Simšič
3. 9. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Nekdanji hokejski zvezdnik Dejan Kontrec je po odmevnem zakonu z nekdanjo pevko Piko Božič zdaj našel novo estradnico. Do ušes je namreč zaljubljen in srečen v objemu Nine Osenar.

Mediaspeed

Mediaspeed

Ni skrivnost, da je nekdanji hokejist Dejan Kontrec, zdaj generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije, po burnem zakonu in odmevni ločitvi od nekoč velike zvezdnice Pike Božič dolgo iskal srečo v ljubezni in novo poglavje v življenju. Znano je namreč, da je Dejan vedno rad »padal« na znane Slovenke in jih nekaj tudi povabil na zmenek, a po Piki Božič nekako kar ni našel tiste prave. Zdaj pa mu je življenje prineslo eno najbolj seksi Slovenk, Nino Osenar.

ŽE ŽIVITA SKUPAJ  

Dejan je po ločitvi od Pike Božič, s katero sta danes v prijateljskih odnosih in imata skupaj hčerko Liu in sina Taija, hrepenel po novi sorodni duši, saj je gledal, kako si je nekdanja žena s prvim možem Zavarovalnice Triglav Andrejem  Slaparjem ustvarila novo družino in še v tretje postala mama. In kar nekaj časa po ločitvi od pevke Pike Božič je nekoč odličen hokejist, ki je v svoji karieri dosegel, kar se je doseči dalo, iskal novo ljubezen, dokler ni ugotovil, da je bila ta ves čas pred njegovimi očmi.

Usoda ga je združila z Nino Osenar, s katero se poznata in družita že vrsto let. In na začetku poletja se je zgodilo, da sta se Dejan in Nina tudi zaljubila. Za njuno srečanje je »kriva« Ninina prijateljica, ki je hkrati Dejanova bivša in danes zelo dobra prijateljica. Povedala ji je zanj in ji predlagala skupno pijačo. Pijači je sledila še ena, druga in tretja, dokler nista vse več časa preživljala skupaj, se spoznavala in odlično zabavala. In kot bi mignil, sta bila zaljubljena do ušes. Za njima je eno najlepših poletij v njunih življenjih, saj sta bila malo na skupnih počitnicah, malo sta se družila po Ljubljani, že po enem mesecu pa sta začela živeti skupaj.

Planet TV

IZPOPOLNILA JE SEBE

Nina Osenar je letošnje leto doživljala vzpone in padce, saj je zapustila oddajo Moj dragi zmore, v kateri je blestela, in se preselila na TV Slovenija, kjer je skupaj z Borisom Kobalom vodila oddajo Ne se hecat, ki so jo pred začetkom poletja tudi ukinili. Toda seksi temnolaska še naprej ostaja na RTV, žal pa še ne sme razkriti, kakšen angažma bo imela na televiziji. Približno takrat, ko je prestopila z ene televizije na drugo, pa se je končala njena triletna zveza z novinarjem Juretom Aleksičem. »Jure je krasen človek, toda to včasih ni dovolj. Skupaj sva preživela krasne trenutke, a sva bila preveč različna, da bi lahko najina zveza uspela. Lepo sva se razšla in ostala prijatelja,« je takrat povedala Nina, ki je bila nato nekaj mesecev samska. Uživala je v svobodi, se ukvarjala z jogo in družila s prijateljicami, za katere prej ni imela toliko časa. A zdaj je vsa srečna in nasmejana v objemu nekdanjega moža nekoč najbolj priljubljene slovenske zvezdnice Pike Božič. Kaj na vse to pravi Pika, ni znano, saj ne želi komentirati zasebnih zadev, zato se je tudi umaknila iz medijev.