Zabava

Pred Tjašo je pestra plesna kariera

am
13. 8. 2015, 18.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Simpatična mlada pevka in plesalka akrobatskega rock 'n' rolla Tjaša Pintar je pred kratkim dopolnila šele rosnih 16 let, a je za njo, pa tudi pred njo še pestra plesna kariera, v zadnjem času pa se vse bolj uveljavlja tudi kot pevka.

Osebni album

Boštjan Tacol

Prvo skladbo je posnela z Rok 'n' Bandom (priredbo Elvisove Love me tender), nato pa je sledil duet s plesno kolegico iz Plesnega mesta, Floro Krampač, Pleši. Za to skladbico, ki sta jo ustvarila Saša Lendero in Miha Hercog, bosta v kratkem posneli tudi video in prepričani sta, da bo z njima plesala vsa Slovenija.

In kako mladenka preživlja letošnje vroče poletje? »Kratek vikend smo si z družbo privoščili v Opatiji. S svojo družino pa sem bila v Čateških toplicah. V načrtu se imam še nekaj dni razvajati pri prijateljici v Pulju in potem sledijo priprave za RNR. Zelo se jih že veselim, saj mi kar nekaj manjka, ko ni treningov. Vseeno doma pridno skrbim za kondicijo, da na pripravah ne bo prehudo – plešem tako ali tako nonstop. Po pripravah pa bomo z družino skočili še malo na Krk, saj je potem počitnic konec, začne se šola, treningi, tekme, nastopi in seveda še marsikaj, kar vedno nenapovedano pride vmes,« je povedala Tjaša in za zaključek dodala: »Imam tudi dva mlajša brata in vsi trije zelo uživamo v vodi, ravno zato in zaradi hude vročine smo doma postavili bazen. A dobimo še eno popestritev na naše dvorišče – to bo velika prožna ponjava. Z mojim mlajšim bratom ljubiva akrobatiko, jaz skozi rock 'n' roll, brat pa je gimnastičar.«