Zabava

Ljubezenske rane ji ne pridejo do živega

alesh.maatko@svet24.si
27. 7. 2015, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Čeprav bo mlada Nina Vodušek kmalu postala polnoletna, ima za seboj zavidanja vredno glasbeno kilometrino. Kako da ne, saj jo je glasba spremljala na vsakem koraku. Peti je začela pri desetih letih, nato je kmalu sledil prvi album in sodelovanje z Alfijem Nipičem, s katerim je pridobila veliko odrske kilometrine.

M24.si

Toda mlada pevka nabira kilometrino tudi pri naših južnih sosedih, saj z novimi skladbami v hrvaškem jeziku osvaja tudi ta trg, ki ji je – vsaj po odzivih sodeč – več kot naklonjen.

Nina, čeprav še nisi polnoletna, si v glasbi že precej uspešna, drži?

Drži, čeprav že odštevam dneve do mojega 18. rojstnega dneva, ki bo zelo kmalu. Za vse moje uspehe se moram zahvaliti osebam, ki mi pri tem pomagajo in me podpirajo, to so moji najbližji. Brez njih res ne vem, če bi dosegla vse to. Upam pa, da bom s svojim trudom dosegala še večje uspehe.

M24.si

Odmeven pa je tudi tvoj singel Zašto cure boli glava, ki ima več kot pol milijona ogledov na youtubu. To je za mlado pevko izjemen uspeh …

Res je, to je moj prvi singel v hrvaškem jeziku. Ima že skoraj 700.000 ogledov na youtubu. To je velik dosežek zame, kar mi daje še večji zagon za naprej. Poleg te pesmi pa sem posnela tudi pesem Nina zovu me, Šalaj dalaj, Još te voli mala in pa to najnovejšo glasbeno zgodbo Zapalit ću klub.

Uspehu pa se pridružuje tudi zadnja omenjena poletna zgodba Zapalit ču klub. Menda ne razmišljaš kaj v tej smeri? O čem sploh govori pesem?

Seveda mislim »zapalit« klub, toda v prenesenem pomenu. S tem mislim, da jaz obnorim klub, nekako v tem smislu. Sem še mlada pevka in temu primerna je tudi ta pesem. Je malo drugačna od predhodnih, kar mi predstavlja še večji izziv. V pesmi so vpletene ljubezenske rane, ki pa mi seveda ne pridejo do živega. S prijateljicami grem v klub, kjer je se marsikaj dogaja. Vsa ta zgodba je prikazana tudi v spotu, ki si ga lahko ogledate na youtubu.

Bojan Mihalič

Če se ne motim, v omenjenem spotu nastopa barovec Črt. Nam lahko poveš malo več o snemanju …

Spot smo snemali v Srbiji, v klubu in v prekrasni vili, ki je na neverjetni lokaciji, čisto na vrhu bregov. Leta 2005 je dobila arhitekturno nagrado za najlepšo vilo v Srbiji. Spot je posnela ekipa Videal media in mislim, da so zelo dobro opravili svoje delo, saj mi je zelo všeč. Res je, da v njem nastopa tudi barovec Črt, ki je zmagal v šovu. Z njim se poznava okoli sedem let in smo s celotno družino zelo dobri prijatelji. To, da je v spotu, sprva ni bilo načrtovano, saj je le šel zraven gledat, kako bomo snemali, a na koncu smo ga vseeno malo uporabili ...

Kako pa sicer preživljaš to vroče poletje?

To poletje je res zelo vroče, ampak meni je všeč, da je tako, saj se hladim na različne načine ..., čeprav sem zelo zasedena z vajami in nastopi. Letos sem bila le dva dni na morju, pa še to sem imela nastop, na dopust pa po vsej verjetni ne bom utegnila iti. Zato se ohladim doma v bazenu ali s sladoledom ali pa s kakšno hladno pijačo.

M24.si

Menda boš nastopila tudi na Jernejevem 2015?

Res je. Jernejevo bo hitro tu, tako da se že zelo veselim in vem da bo super žurka, zato vas vse vabim da se nam pridružite 22. avgusta 2015 v Šentjerneju.

Kaj pa načrti za jesen?

Za zdaj se ukvarjam s predstavitvijo nove pesmi Zapalit ću klub. Nekaj nadaljnjih načrtov že imam, delam še pri novih projektih, hkrati pa imam veliko nastopov. Vse moje novosti in kje me lahko najdete v živo, pa lahko spremljate na moji uradni facebook strani Nina-music.