Zabava

Najlepša deklica na svetu?

T.P.
7. 12. 2014, 10.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Kristina Pimenova, ki na fotografijah nosi vroče hlačke in minikrilca, ima na instagramu več kot 315.000 sledilcev, na facebooku pa dobra dva milijona všečkov. Priljubljena Rusinja šteje komaj devet let in velja za najlepšo deklico na svetu.

Profimedia

S tako ogromnim številom sledilcev in všečkov na družabnih omrežjih je mlada Kristina postala zvezda svetovnih razsežnosti, vendar kritiki pravijo, da iz napačnih razlogov. Kristinina mama Glikeriya, ki je bila tudi sama manekenka, skrbi za Kristinino promocijo na družabnih omrežjih, kjer objavlja hčerkine fotografije po lastnem izboru.

Profimedia

Mlada lepotička iz Moskve je svojo pot v svetu mode začela že pri treh letih, delala pa je že za Vogue, Armanija, Dolce & Gabbano in druge. Njen oče je nekdanji nogometaš Pimenov, ki je igral za Rusijo na svetovnem prvenstvu leta 2002. Na Kristininem facebooku piše, da je postala model po mamini zaslugi. Vedno jo je namreč spremljala na razna snemanja, kjer so bili vsi očarani nad njeno lepoto. Govorili so ji, da je prav srčkana in da bi tudi sama morala postati manekenka. Njena mama se je odločila poskusiti in Kristini je bilo delo v svetu mode takoj všeč. Še posebno se je navdušila nad modnimi revijami, kjer še vedno uživa v vsakem trenutku. Ljudje, zlasti moški, jo obožujejo, vendar pa kritiki pravijo, da Kristina v kratkih hlačkah in minikrilcih v resnici privlači pedofile. Ali imajo prav, presodite sami. 

Profimedia