Zabava

Omar Naber se počuti kot Arabec

A.M.
26. 8. 2014, 22.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Naš nekdanji evrovizijski predstavnik, ki je v Kijevu zastopal Slovenijo, se je te dni znova odpravil v oddaljeno deželo – Jordanijo, kjer je večino časa preživel s sorodniki. Predvsem pa je obiskal očeta in brata.

Facebook

Jordanija je obmorska država na Bližnjem vzhodu in je država, ki je našemu pevcu zelo blizu. Kako da ne, saj tam živi njegov oče. Med tokratnim popotovanjem – mimogrede, to državo je Omar lani obiskal po mnogih letih – je želel, kot je zapisal na družbenem omrežju, čim več časa preživeti s sorodniki in prijatelji, tako s starimi kot tudi z novimi.

Facebook
V državo, ki je po pevčevem mnenju precej mirna in prijetna, so se večkrat vračali predvsem v otroških letih, po ločitvi staršev pa teh obiskov skoraj ni bilo več, vse do lanskega leta, ko se je odzval povabilu očeta, s katerim so tokrat med drugim obiskali tako mesto Salt, od koder prihaja družina Naber, in tudi šolo, ki jo je pred petdesetimi leti obiskoval Omarjev oče. »Ja, 50 let. Smo šli not in je reku da je skor vse isto kot je blo,« je ob fotografiji zapisal pevec, ki se v Slovenijo vrača čez nekaj dni. Takrat bo delil tudi še več zgodb, ki so se mu zgodile ob letošnjem popotovanju po deželi, ki je popolnoma drugačna od naše. Pa vendarle je Omarju zaradi korenin tako zelo blizu, da jo priporoča kot turistični obisk.