Posebna jeklena ptica iz jate hrvaških letal je povabljence, med katerimi so bili znani Slovenci in Slovenke ter predstavniki sedme sile pričakala na hrvaškem letališču. Kmalu po vzletu se je za zaveso začelo pripravljati nekaj posebnega. Nekaj zgodovinskega. Na doseženih 4500 metrih nadmorske višine je namreč pevka Alya priredila manjši koncert nad oblaki. Oder je bil postavljen tik pred pilotsko kabino, na letalu pa se je razvila spontana zabava, kakršne še nismo doživeli.

Alya v avionu
Promocijsko gradivo
Alya je presenetila z novo, kratko pričesko in s prav posebnim glasbenim proramom na avionu.

Visoko nad Zagrebom se je v letalu trlo novinarjev, kamer, fotoaparatov, mikrofonov … Alya je pela, nekateri so peli zraven, drugi so plesali, za posebno presenečenje pa je s svojim nastopom poskrbel tudi hrvaški glasbenik Massimo Savić. V sprednjem delu letala je bil najbolj glasen Trkaj, igralka Nina Rakovec je poplesavala v zadnjem delu, Alenka Godec ni mogla verjeti, kako se je kljub strahu pred letenjem, tokrat prepustila in sprostila… Alyina starša sta se ponosno smehljala..

Alya
Zajem zaslona
Kamera hrvaške ekipe oddaje In Magazin je ovekovečila nepozaben trenutek.

Pevka je najprej postregla s singlom CAR, ki napoveduje tudi njeno novo ploščo. Vendar to, da je pela visoko nad tlemi, in da so ji ves čas vsi navdušeno ploskali, še ni bilo dovolj: šokirala je z novo podobo. Po novem kratkolasa Mozirčanka je sinoči v vseh pogledih uresničila svoje sanje. »To je bil nepozaben let, nepozaben dogodek in presrečna sem,« nam je povedala.

Med ekstatičnim koncertom na nebu pa je Alya nehote postregla še z eno vročo poslastico, ki jo je v kamero ujela ekipa hrvaške oddaje In Magazin z Nove TV. Med energičnim nastopom ji je izpod kratke majčke za trenutek pokukala dojka, ki je bila sicer pokrita z modrčkom, a se je zaradi njegove barve kože ustvaril vtis, kot da je gola. Objavljamo zajem zaslona vročega posnetka.