Zabava

Nadja kaznovana zaradi zabave

sj
21. 5. 2014, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Vroče latinoameriško vzdušje je bilo tokrat mogoče začutiti v središču prestolnice, kjer ni manjkalo znanih slovenskih obrazov.

Peter Klinc

Na vrtu ljubljanske brazilske restavracije so goste pričakale mične hostese in izklesani mladeniči, ki so vsakemu obiskovalcu podarili cvetlični venec. Vzdušje je doseglo vrhunec, ko je na vrt priplesala prava brazilska plesalka in v ritmih sambe očarala vse goste. Predvsem moško občinstvo je tako rekoč obnemelo ob strastnem zibanju bokov eksotične plesalke.

Nekdanji mistri Slovenije Peter Klinc, Bojan Ilijanič in Marko Šobot se niso obotavljali in so zaplesali s postavno Jammly. »Latinskoameriški ljudje, sploh pa plesalke, so res nekaj posebnega. So popolnoma sproščeni, vedno nasmejani in oddajajo neverjetno energijo. Z njimi se je prijetno družiti in današnja zabava nas je res popeljala v obljubljeno deželo, kjer težav ne poznajo,« je dodal mister Slovenije Marko Šobot in nam pozneje tudi priznal, da je najbolj navdušen nad latino ženskami.

Navdušena je bila tudi vrhunska plesalka Nadja Bičkova, ki se je na zabavi po napornem treningu povsem sprostila in naplesala. Zmotila je ni niti kazen na avtu, ki jo je medtem dobila. »Še dobro, da imam moža, ki mi pri tem lahko priskoči na pomoč,« se je le nasmehnila Nadja ter z veseljem še enkrat pomigala v vročih latinoameriških ritmih.

Brazilskemu vzdušju so se prepustili tudi ostali gostje, med katerimi smo opazili tudi fotografa Aleša Bravničarja, nekdanjo voditeljico Špelo Močnik, pisateljico Azro Širovnik, televizijsko voditeljico Špelo Jereb in fotografinjo Ano Gregorič.