Zabava

Sanjo tragična izguba povsem dotolkla!

K.A./M.J.
11. 5. 2014, 09.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Kljub temu, da je minilo že dve od smrti njenega moža Nenada Šarića, pevka še vedno le s težavo govori o tej boleči temi.

Mediaspeed

Dve leti po izgubi ljubljenega moža, Nenada Šarića, pevka Sanja Doležal (50) še vedno z bolečino v glasu pripoveduje o lepih trenutkih, ki sta jih preživela v dolgih letih zakona. Čas teče, a bolečina zato ni nič manjša. "Zelo redko s kom govorim o tej temi, težko se soočam s tem. Še posebej težko mi je med prazniki, saj ga takrat še bolj pogrešam. Tiste dni navadno preživim v tišini, žalosti in solzah. A iz dneva v dan se trudim, premagujem težke dni in se veselim svetlih trenutkov, ki me čakajo. Ni mi lahko, a se nekako prebijam skozi dni. Še vedno je bolečina izjemno sveža in težka," je za Story dejala Sanja.

Za zdaj ne razmišlja o moški družbi, ker si ne more zamisliti nikogar, ki bi lahko nadomestil njenega prezgodaj preminulega Nenada.

"Verjetno ni težko nekoga najti, a težko je najti takšno prijateljstvo kot sva ga imela midva. Potrebovala bi novih 20 let, da bi z nekom zgradila takšen odnos kot sem ga imela z Nenadom. V tem trenutku si sebe ne morem zamisliti poleg novega moškega," je še dodala legendarna pevka Novih Fosilov, ki kljub vsemu ostaja večni optimist.