Zabava

Alya: Živim zelo hitro

Tjaša Kokalj
10. 5. 2014, 19.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pevka Alya je razigrana, vendar tudi zelo družinska. Rada opravlja čisto vsakdanja opravila, od kuhanja naprej; ko pa se začne pomlad, uživa tudi v brodenju po zemlji.

Katja Uran

Česa v življenju se najbolj bojite?

Reči moram, da se ne bojim ničesar posebnega, ker verjamem, da sem svoje usode kovač. Verjamem, da vse nastane v glavi in da lahko živimo, kot si zaželimo, če imamo dovolj močno vizijo. Vem, da je to težko doseči, vendar je mogoče, ljudje le preveč zapletamo stvari.

Vaša največja življenjska želja?

Trenutno ta, da čim prej posnamemo mojo tretjo studijsko ploščo, ki mi najbolj kravžlja živce in povzroča neprespane noči. Končati jo moramo do maja. Pa seveda singel, ki pride vsak trenutek na radijske postaje.

Komu v življenju najbolj zaupate?

Svoji družini. Zelo smo povezani in smo resnično dobri prijatelji. Zelo jih spoštujem in jim imam rada.

Zadnja knjiga, ki ste jo prebrali?

Menih, ki je prodal svojega ferrarija. Krasna knjiga, resnično vredna branja. Večinoma se odločam za literaturo, iz katere se lahko veliko naučim in rastem, to so duhovne, včasih tudi filozofske knjige. Še posebno rada berem na morju, kjer imam res mir, takrat po navadi nesem zraven tono knjig, pa še v knjižnici si jih dodatno sposodim. (smeh)

Katera je vaša najslabša razvada?

Več jih je, zaupam pa vam samo eno. (smeh) Pri vsem preveč hitim. Živim zelo hitro, veliko se mi dogaja. Če smo prej govorili o strahu, bi tu mogoče lahko rekla, da me je morda strah, da bo šlo vse mimo mene. Tega se skušam malo zavedati, kdaj pogledati tudi okoli sebe in dati malo mir.