Zabava

Evrovizijske skrivnosti Tinkare Kovač

Alesh Maatko
5. 5. 2014, 06.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ekskluzivno z Evrovizije: na dan so prišle podrobnosti, ki jih ne smete spregledati! Tinkara Kovač je na drugi vaji s svojo ekipo upravičila pričakovanja, ki jih do njenega nastopa gojimo doma.

Drugi nastop je bil tako vokalno kot vizualno še močnejši in boljši od tistega na prvih vajah, po katerem se je na forum vsul plaz besa in grdih besed.»Spremenili smo zgolj nekaj malenkosti. Ena od njih je ta, da je Tinkara nosila drugačne čevlje. Imeli pa smo tudi nekaj prošenj glede kadriranja oz. kamer. Ekipa diha kot eno, vse samo zato, da bi se naša pevka počutila kar najbolje. Skupaj gremo skozi vsak posamezen korak našega nastopa, da vidimo, kaj bi še lahko izboljšali in prilagodili, da bi se Tinkara na odru počutila varno in udobno. Ne nazadnje se mora ta občutek prek kamer prenesti tudi med gledalce pred TV-zasloni,« je o timskem duhu naše posadke povedal avtor Tinkarine skladbe, Raay.

Nastop se bo začel s Tinkarinim igranjem na flavto, kamere pa jo bodo snemale čisto od blizu. Obleko, v kateri se bo predstavila, že poznamo – gre za kreacijo Svetlane Visintin, in sicer v modri barvi, z dolgimi rokavi, podloženimi rameni in unikatnim ovratnikom.