Zabava

Ustrelil je zvezdničinega psa

J.P.
2. 5. 2014, 14.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Zvezdnica je ves prejšnji teden panično iskala svojega pogrešanega psa. Sedaj pa je 80-letni Gordon Glover povedal, da je njenega eno leto starega koker španjela ustrelil zato, ker naj bi ta pobijal njegove kokoši.

70-letna Sue Johnston, zvezdnica britanske telenovele Coronation Street, je spričo smrti svojega ljubljenčka zaprepadena.

Johnstonin pes naj bi med sprehajanjem pobegnil njeni prijateljici Kim, lastnici drugega ubitega koker španjela Hattija.

Glover naj bi Boja, kakor je bilo ime njenemu psu, in še drugega koker španjela ustrelil, ko naj bi pridivjala na njegovo dvorišče v Martonu v Veliki britaniji in začela pobijati njegove kokoši vpričo njegovih vnukov. Odgnati jih, pravi, ni mogel.

Johnstonin pes naj bi med sprehajanjem pobegnil njeni prijateljici Kim, lastnici drugega ubitega koker španjela Hattija. Ta je oba iskala po okoliških kmetijah – Glover je sprva zanikal, da bi videl katerega od psov. Kot je pojasnil, mu je bilo nerodno, ko je potrkala na njegova vrata. Kakorkoli sporno se morda že zdi njegovo ravnanje, mu zakon dovoljuje, da lahko ustreli psa, če ta ogroža živino oziroma v tem primeru kokoši.