Zabava

Direktorjeva hči v objemu Hrvata

A. C.
2. 5. 2014, 11.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Marijan Jurenec ni samo eden najbolj znanih in uspešnih menedžerjev (dolga leta je načeloval Pro Plusu), temveč je tudi ponosen oče dveh hčera, Eve in Ane. Obe sta dekleti zlate generacije, ki jima ni nikoli nič primanjkovalo. Vsaka je izpilila svoje talente, še posebno uspešna pa je Ana, ki živi v Ljubljani in obiskuje magistrski študij psihologije na filozofski fakulteti, hkrati pa je tudi obraz Medexove reklame.

Mediaspeed

V njej je pokazala svoje atribute, ki jih je še dodatno oplemenitila s plesom. Ana je namreč zelo znana v plesnih krogih, saj je aktivna plesalka, ki tudi tekmuje. Na nedavnem prvenstvu Ljubljana Open je drugič zaplesala s postavnim hrvaškim plesalcem Vedranom Čelićem. V kategoriji »rising stars« (vzhajajoče zvezde) sta se prvi dan uvrstila na odlično drugo mesto. Naslednji dan pa sta na tekmi »world open« prišla med 24 najboljših parov.

Marijan Jurenec ni samo eden najbolj znanih in uspešnih menedžerjev (dolga leta je načeloval Pro Plusu), temveč je tudi ponosen oče dveh hčera, Eve in Ane.

Ana je dokazala, da ne obvlada samo plesnih korakov, temveč je tudi prava kameleonka. Sicer zaprisežena svetlolaska se je na parketu pojavila s temnimi, za plesalke značilno zalizanimi lasmi. Ob plesišču pa so oba z Vedranom spodbujali njuni starši, trenerji in prijatelji. Vsi se dobro zavedajo, koliko truda in energije Ana in Vedran vlagata v treninge in njihovo (mednarodno) usklajevanje.